banner69

Mengerler Ticaret Türk A.Ş’den Gürsel Turizm’e 11 Sprinter

banner113

Gürsel Turizm yaşanan tüm zorluklara rağmen araç yatırımına devam ediyor. Şirket Mengerler Ticaret’den 11 Sprinter aracı düzenlenen törenle teslim aldı. Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, “18 adetlik Sprinter yatırımımız oldu. Bunun 11 adetini bugün Mengerler Ticaret’ten teslim alıyoruz. 2020 yılı çok zor bir yıl oldu. 2021 yılı da zor bir yıl olacak. Ama biz ülkemize güveniyoruz, günün sonunda hizmet sektörü her zaman için bir şekilde devam edecektir” dedi.

banner114
PİYASA 19.11.2020, 17:31 Erkan YILMAZ
Mengerler Ticaret Türk A.Ş’den Gürsel Turizm’e 11 Sprinter

Erkan YILMAZ/ ÖZEL HABER

Mengerler İstanbul’un Davutpaşa’daki düzenlenen teslimat törenine Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi Hürel Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Birant, Mengerler Ticaret Türk A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Güldalı, Mengerler Ticaret Türk A.Ş Genel Müdürü Güven Onan, Mengerler Ticaret Türk A.Ş Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Aytolan Yılmaz, Mengerler Ticaret Türk A.Ş HTA Filo Satış Müdürü Fırat Bakır katıldı.

Böylesi zor bir dönemde yatırım yapabilmek herkesin işi değil

Mengerler Ticaret Türk A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Güldalı teslimat töreninde Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu: Malum, çok sıkıntılı ve zor bir dönemden geçiyoruz. Gerek pandemi süreci, gerekse ekonomide yaşananların getirdiği olumsuzluklar var. Bütün bunları gözlemlediğiniz zaman dengeli bir şekilde yatırım yapabilmek hakikaten herkesin işi değil. Bu çok uzun yıllara dayanan, kurumsal , dengeli büyümeyi kendine hedef olarak görmüş organizasyonların işi. 12 yılda Gürsel Turizm ailesine teslim ettiğimiz araç sayısı yeni araçlarla birlikte 324 oldu. Gürsel Turizm ile bizim uzun yıllara dayanan işbirliklerimiz var. Ticaret ortaklığımızı her koşulda devam ettiriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Kendilerine hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Bu işbirliğinde Mercedes-Benz Finansman ve kasko imkanlarından da yararlanıldı. Aşının bulunma süreciyle birlikte bütün beklentimiz 2021’in ummadığımız ölçüde bir pozitif seviyede geçmesi mümkün olabilir.

2020 zor bir yıl oldu, 2021’de zor bir yıl olacak

Gürsel Turizm ailesine 18 adet yeni Sprinter aracın katıldığını belirten Levent Birant, “Bu alımın 11 adetini Mengerler Ticaret işbirliği ile gerçekleştiriyoruz. Bu yılı binek araç grubu yatırımları ile kapatacağız. 2020 yılı çok zor bir yıl oldu. 2021 yılı da zor bir yıl olacak. Ama biz ülkemize güveniyoruz, günün sonunda hizmet sektörü her zaman için bir şekilde devam edecektir. Burada dikkat edilmesi gereken, hesabını, kitabını çok iyi yapmak ve ona göre hareket etmek. Önümüzde hakikaten puslu bir 2021 yılı var aslında. Bu yeni yatırımı da 2021 yılı için yeni iş bağlantılarına yönelik yaptık. Bu işbirliği sürecinde Mengerler Ticaret’e verdikleri destek ve katkılar için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159