banner69

Mercedes-Benz Türk 27 kamyon, 10 otobüs sergiledi

banner113

Mercedes-Benz Türk, Comvex İstanbul’da görkemli bir tanıtım yaptı. Fuar alanında tüm bir holü kaplayan 8 bin metrekarelik stant oluşturan Mercedes-Benz Türk, 36 farklı yeni model kamyon ve otobüsünü tanıttı.

banner114
PİYASA 23.05.2016, 18:05 02.06.2016, 11:14 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk  27 kamyon, 10 otobüs sergiledi

Müşterilerinin farklı beklentilerini ve ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutan Mercedes-Benz Türk, farklı amaçlara hitap eden 26 adet Actros, Arocs, Atego, Unimog ve Econic model kamyonu ve 10 adet Travego, Tourismo, Setra ve Intouro otobüsü ilk kez bir arada müşterilerine sundu. Şirket fuarda ayrıca, ürünlerinin yanı sıra araçlarının büyük bir kısmında yer alan Euro 6 normuna uygun OM 471 motorunu da tanıtıyor.

Mercedes-Benz’in kullanıcılara ihtiyaçlarına uygun modelleri daha kolaylıkla seçme imkanı tanıyan yeni sınıflandırmasında uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında toplandı. Mercedes-Benz Türk, Comvex Fuarı’nda tanıttığı Euro 6 motorlu yeni Actros, Arocs ve Atego araçlarını fuarla birlikte satışa sundu. 



YENİ EFSANE KAMYONLAR YOLA ÇIKTI  

Mercedes-Benz Türk Comvex İstanbul Fuarı’nın açılışı yapılmadan 20 Mayıs Cuma akşamı düzenlediği etkinlikle müşterileri ve bayileri ile bir araya geldi.  

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı ve CEO’su Britta Seeger, “Yeni kamyonlarımızın tanıtım gecesinde heyecanımızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Yeni Euro 6 normuna sahip daha ekonomik, daha güvenli ve daha dayanıklı araçlarımızı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. 14 yıldır liderliğimizi yeni ürünlerimizle sürdürmeyi ve yine en iyi olanı ortaya koymayı hedefledik. Yeni efsaneleri görmeye hazır mısınız” dedi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Süer Sülün, “1986 yılında Aksaray’dan Türkiye’nin yüküne taşımak için yola çıktık ve 30 yılda Türkiye’nin en büyük kamyon üreticisi olduk. Bugün bizim düğün gecemiz, yeni bir efsane dönemi başlıyor. Sadece motor değişmedi, tüm ürün sınıfı değişti. Sizlere son 30 yılki işbirliğiniz için teşekkür ediyor, iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız, bizi yalnız bırakmadınız, bizi çok mutlu ettiniz” dedi. 



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve OSD Başkanı Kudret Önen ziyaretinde Mercedes-Benz Türk yöneticileri karşıladı.













Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159