banner69

Mercedes-Benz Türk 6 farklı çekici TIREXPO'da

banner113

Mercedes-Benz Türk, TIR Expo Treyler, Üstyapı ve Yan Sanayi Fuarı’nda “farklı ihtiyaca - farklı ürün” yaklaşımını vurgulayarak Actros ve Axor model 6 farklı çekicisi ile yer aldı.

banner114
PİYASA 29.05.2014, 17:38 29.05.2014, 17:52 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk 6 farklı çekici TIREXPO'da
Çekici kamyon segmentinde geniş ürün portföyü ile pazarda liderliğini sürdüren Mercedes-Benz Türk, 29 Mayıs  - 1 Haziran tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy’de düzenlenen TIR Expo Fuarı 2014’e katıldı. Mercedes-Benz Türk, TIR Expo Treyler, Üstyapı ve Yan Sanayi Fuarı’nda “farklı ihtiyaca - farklı ürün” yaklaşımını vurgulayarak Actros ve Axor model 6 farklı çekicisi ile yer aldı.  

• Actros 1941            
• Axor 1836 LS          
• Actros 1844          
• Actros 1844 LS          
• Actros 1841 SNRL 
• Axor 1840                                    

Farklı kullanım alanları için, farklı ihtiyaçlara uygun donanımlarda sunulan Mercedes-Benz kamyonları sektör tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en uygun, dolayısıyla en ekonomik ürün seçeneklerini sunmayı sürdürüyor. 

Kamyon pazarında liderliğini koruyan Mercedes-Benz Türk’ün Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, “Başarımızı birçok faktörle birlikte piyasaya yakın olmamıza borçluyuz. Bu yakınlık ihtiyaçları doğru tespit etmemize ve çözüm önerileri sunmamıza imkan sağlıyor. TIR Expo ve benzeri fuarların bu anlamda önemi büyük. Bu sebeple biz de bu fuarda yer aldık ve standımızda geniş bir ürün yelpazesi ile araçlarımızı sunuyoruz. Lider de olsanız tek başınıza başarılı olamazsınız. Örneğin üstyapısı olmadan kamyonu trafiğe bile çıkartamazsınız. Biz birbirimizi besler, birbirimizden güç alırız. Treyler firmaları, üstyapı firmaları, yan sanayi firmaları ile hep birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.


Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159