Özberkay filosuna 10 adet Sultan Comfort kattı

banner113

Otokar Sultan, Özberkay Servis İşletmeciliği’nin de tercihi oldu. 20 yılı aşkın süredir Eskişehir ve bölgede faaliyetlerini sürdüren şirket, filosunu 10 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

banner114
PİYASA 11.10.2021, 14:04 11.10.2021, 14:12 Erkan YILMAZ
Özberkay filosuna 10 adet Sultan Comfort kattı

Otokar, müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ile turizm ve servis taşımacılığında trendleri belirlemeye devam ediyor. Sahip olduğu yeni özeliklerle turizm, öğrenci ve personel taşımacılığının uzun yıllardır vazgeçilmezi olan Sultan Comfort'un yeni teslimat adresi Eskişehir oldu. Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Özberkay Servis İşletmeciliği’nin de tercihi oldu. Personel ve servis taşımacılığı, gezi hizmetleri, VIP transfer hizmeti alanında 20 yılı aşkın süredir Eskişehir ve bölgesinde hizmet veren Özberkay Servis İşletmeciliği, filosunu 10 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

Otokar Bayi Gaziantepli Kardeşler Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine, Özberkay Servis İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çifter, Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Satış Yöneticisi Vedat Kaşık ve şirket yetkilileri katıldı. 10 adet Sultan Comfort alımına ilişkin olarak firma yetkilileri, tasarımı, kalitesi, üst düzey konforu ve ikinci el değerinin yüksek olması sebebiyle Sultan’ı tercih ettiklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159