Temsa’dan Midyat Seyidoğlu Turizm’e 3 adet Maraton VIP

banner113

Midyat Seyidoğlu Turizm firma sahibi Muhammed Akkurt 3 adet Temsa Maraton VIP yatırımı yaptı. Araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat teslim etti.

banner114
PİYASA 18.11.2020, 14:40 18.11.2020, 14:44 Erkan YILMAZ
Temsa’dan Midyat Seyidoğlu Turizm’e 3 adet Maraton VIP

Midyat Seyidoğlu Turizm firma sahibi Muhammed Akkurt, “ Filomuza ilk kez Temsa Maraton VIP katıyoruz. Maraton araçların düşük yakıt tüketimiyle işletme sürecine sağladığı avantajlar noktasında yakın çevremizden hep olumlu bilgiler aldık. Ayrıca uzun hatlarda otobüslerimiz koşuyor. Bu hatlarda da çok yoğun bir bagaj hareketi oluyor. Maraton VIP bagaj büyüklüğü ile de ihtiyaçlarımıza cevap veriyor. Pandemi sürecine rağmen bu yatırımı yapmamızdaki bir etkende artan maliyetlerimize yeni model araçlarla daha aşağıya çekebilmek ve Pandemi sonrasına en iyi, en teknolojik araçlarla hazır şekilde olabilmek” dedi.

Maraton VIP tercihi

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, Temsa’nın Sabancı Holding ve PPF Grubun bünyesine katılmasıyla çok daha güçlü bir şekilde sahaya dönüş yaptığını belirterek, “ Müşterilerimiz ile sadece araç satış sürecinde değil satış sonrası hizmetler süreciyle de yanında olmaya özen gösteriyoruz. Temsa yeni yapılanması ile artık çok daha güçlü. Müşterimizde de bunun olumlu yansımalarını görüyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Midyat Seyidoğlu Turizm’in ilk kez Maraton VIP araçlarımız koşacak. Bu süreçte işletme maliyetlerinin sağladığı avantajları da görebilecekler. Çok zor bir pandemi süreci yaşanmasına rağmen firmalar yeni yatırımlarla en iyi hizmeti sunma çabası içindeler. Yeni yatırımın Midyat Seyidoğlu Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2021 Ocak ayında 10 adetlik yeni yatırımla ilgili Midyat Seyidoğlu Turizm ile bir araya geleceğiz. Pandemi süreci de yeni yatırımların seyrini belirleyecek” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159