Ünal Lojistik, 50 adet Tırsan Multi Ride İle Avrupa yollarında

banner113

Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ünal Lojistik’e Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda, teslimat töreni gerçekleştirdi. Teslimat töreninde Tırsan, Ünal Lojistik firmasına 50 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Treyler siparişinin 25 adedini teslim etti.

banner114
PİYASA 01.02.2021, 18:00 Erkan YILMAZ
Ünal Lojistik, 50 adet Tırsan Multi Ride İle Avrupa yollarında

44 yıldır treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda Ünal Lojistik firmasına gerçekleştirdiği teslimat törenine; Ünal Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ünal, Ünal Lojistik Genel Müdürü Bülent Cingöz ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Tırsan araçları, operasyonel esnekliğimizi tam destekliyor

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ünal Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ünal, “Kayseri merkezli 25 yıllık bir firmayız, yurt içi ve yurt dışında Almanya, Hollanda, Belçika, Danimarka ve Avusturya ülkelerine düzenli olarak parsiyel ve komple yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Ayrıca, müşterilerimize, Kayseri’de bulunan 3 bin 500 m2 kapalı alanımızla iç nakliyede depolama hizmeti de sunuyoruz. Firmamızın araç yatırımlarında ilk tercihi her zaman Tırsan oldu.Tırsan araçları operasyonlarımızın esnekliğini destekler şekilde tasarlanmış ve en kaliteli sağlam şekilde üretildi. Araçlar, yük güvenliğini tam sağlıyor, yükleme ve bağlama sırasında da esneklik sunuyor. Böylece maksimum operasyonel verimlilik sağlıyoruz, yurt içi ve yurt dışındaki iş ortaklarımıza hızlı ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Ayrıca Tırsan’ın sahip olduğu geniş servis ağı ile firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden oldukça memnunuz” açıklamasında bulundu.

İş ortağımız, yüklerini güvenli şekilde taşıyabilecek

Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek de teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Ünal Lojistik’e teslimatını gerçekleştirmiş olduğumuz Tırsan Perdeli Multi Ride araçları, 1.000 – 1.070 mm arasındaki 5. Teker yüksekliğine sahip farklı çekicilerde de kullanılabiliyor. Bu sayede müşterimiz, operasyonlarında esneklik ve verimlilik sağlayabilecek. Treylerde bulunan patentli K-Fix yük bağlama sistemi sayesinde iş ortağımız, yüklerini güvenli şekilde taşıyabilecek. Öte yandan aracın şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç, 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır. Ünal Lojistik ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inancımız tam” dedi.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu sayesinde, uluslararası komple yük taşımacılığı gerçekleştiren firmalar için doğru çözümdür. Ayrıca T.SCS MR aracı, sahip olduğu dingil kaldırma sistemi ile lastik maliyetini düşürüyor. Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde, 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunuyor. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlıyor. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159