banner69

Turse Turizm Başkanı Efe Ünver, 2020'i değerlendirdi, 2021 beklentilerini açıkladı

banner113

Turse Turizm Yön. Kur. Başkanı Efe Ünver, 2020'i değerlendirdi, 2021 beklentilerini açıkladı.

banner114
RÖPORTAJ 04.01.2021, 14:42 Taşıma Dünyası
Turse Turizm Başkanı Efe Ünver, 2020'i değerlendirdi, 2021 beklentilerini açıkladı

RÖPORTAJ: ERKAN YILMAZ

Turse Turizm Yön. Kur. Başkanı Efe Ünver, 2020'i değerlendirdi, 2021 beklentilerini açıkladı:

Dünyada seyahat edenlerin azaldığı, buna bağlı olarak Türkiye'ye gelen turist sayısında da düşüş olduğu konusunda hemfikiriz. Tabii, bu süreçte başta Antalya olmak üzere Türkiye'de önemli tedbirler alındı. Örnek vermek gerekirse şirketimizin ileri görüş politikasıyla ülke çapında SAFE TURİZM sertifikasını alan ve uygulamaya koyan ilk firmayız. Bu nedenledir ki yabancı ülkelerin elçiliklerini tüm ülke adına Turse AŞ olarak alnımız ak ve gönlümüz rahat bir şekilde ağırlamış olmaktan gururluyuz. Ayrıca bu süreçte 2020 sezonunda 3,5 milyonu civarı turisti misafir eden Antalya, Türkiye’ye duyulan güvenin sembolü şeklinde. Hazırlıklı olmamıza ve öngörmemize rağmen turizm pastasındaki payın nasıl küçüldüğünü ve işimizin giderek zorlaştığını söylemeden edemeyeceğim.

Bizler işimizi severek ve her zamanki özveriliyle yapmaya devam ediyoruz. Her zamanki gibi geleceğe umutla bakıyoruz. 

Hiçbir şeyi bırakmadık

2021 sezonu için ise gerek devletimizin almış olduğu önlemler gerek aşı çalışmaları gerekse geride bıraktığımız başarılı sezon sınavımızın daha güzel geri dönüşümlerle sonuçlanacağı şeklinde. Hâlihazırda Turse ailesi olarak hiçbir şeyi bırakmış değiliz. Şöyle ki eğitimlerimiz sezon değerlendirmelerimiz ve yeni sezon hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. 

Hazırlıklara, araç filomuza 5 adet Neoplan Tourliner ve 15 adet Mercedes Vito ilave ederek başladık. Hizmet sektöründe eğitim ve inovasyon çok önemli. Bu aşamada kış ayını boş geçirmeyerek, başta şirket içi yöneticilerimiz olmakla beraber ofis personeli ve sezonluk katılımcılarımıza profesyoneller tarafından hazırlanmış online eğitimler vererek sezona ve ülkeye katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Hazırdaki partnerlerimiz ile 2021 yılı sezonu için gerekli değerlendirmeler yapıldı. Her sezon olduğu gibi 2021 turizm sezonu için heyecanımız ve umudumuz katlanarak artıyor. ■
 

Yorumlar (3)
Murat ışık 3 yıl önce
IHSALLAH
Mehmet Beşe 3 yıl önce
2021 yılının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz..
ReisBABAM Ltd. ŞTİ. Eskişehir 3 yıl önce
Umut var ama sıkıntı çok yüksek bekliyoruz.
banner117
15
açık
banner159