banner69

Bayraktarlar Merkon’dan Vangölü Turizm’e Travego 16

banner113

Vangölü Turizm bünyesinde bireysel otobüsçü olarak hizmet veren Nezir İlgörmüş ve Kenan İlgörmüş yeni Travego 16 2+1 araçlarını Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon’dan teslim aldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 01.08.2022, 16:59 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Vangölü Turizm’e Travego 16

ÖZEL HABER-Erkan YILMAZ

20 yıldır şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren 42 yaşındaki bireysel otobüsçü Nezir İlgörmüş yeni Travego 16 yatırımı sonrasında Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu.

20 yıldır tercihimiz hep Mercedes

20 yıldır tercihlerinin hep Mercedes-Benz markasından yana olduğunu belirten Nezir İlgörmüş, “Mercedes otobüsler öncelikle çok güzel araçlar. Otobüslerin teknolojik donanımı, konforu bizim beklentilerimize, ihtiyaçlarımıza tam anlamıyla cevap verdiği için tercihimizde bu marka yönünde oluyor.” dedi. Kurban Bayramı’nda yolcu talebinin yüksek olduğunu ancak bayram sonrasında ise dönüş seferlerinde doluluk oranlarının istenilen seviyede olmadığına değinen Nezir İlgörmüş, “Şu an İstanbul-Van arası bilet fiyatı 750 TL. Araçlar dolu gidip geldiğinde bu fiyatlar yeterli. Ama dönüş dolulukları düşük olunca istenilen kazanç elde edilemiyor. Çünkü çok ağır maliyetlerle mücadele ediyoruz. İstanbul-Van gidiş-geliş sefer maliyeti 27-28 bin TL civarında. Umarız iyi olur” dedi.

Otobüsçülüğün yanında başka işte yapmalısınız

Sektörde bireysel otobüsçü olarak varlığını sürdürmenin giderek zorlaştığına dikkat çeken Nezir İlgörmüş, “Otobüsçülük dışında başka bir iş yapmıyorsanız, sektörde kalıcı olmanız mümkün değil. Tek bu işle yürümez. Bizim aynı zamanda nakliye tarafında da faaliyetimiz var. Bu alan otobüsçülükten çok daha eski baba mesleğimiz. 35-40 yıllık bir süreç var. Nakliye tarafında da aynen otobüste olduğu gibi tercihimiz Mercedes-Benz markası oluyor. Toplam 7 adet Actros ve Axor çekicilerimiz bulunuyor. Pandemi sürecinde nakliye tarafı çok hareketliydi. Hala da hareketlilik sürüyor. Şu anda yurtiçi nakliye tarafında çalışıyoruz” dedi.

Personele iyi davranacaksın

Uzun yıllardır sahip oldukları otobüsü kendisinin kullandığını da belirten Nezir İlgörmüş, “Sektörde yeni kaptan yetişmiyor şikayetleri var ama öncelikle bu işe yönelik gençleri motive etmek ve iyi davranmak gerekiyor. İyi davranmadığınız personelin işine devam etmesi de çok mümkün olmaz. Bu yüzden ben buna çok özen gösteriyorum” dedi.

Bayraktarlar Merkon’dan çok memnunuz

Bayraktarlar Merkon ile yatırım sürecinde çok iyi bir diyalog oluştuğunu vurgulayan Nezir İlgörmüş, “Gerçekten aracın teslimatına yönelik söz verdikleri tarihte bunu gerçekleştirdiler. Sayın Cezmi Ağırtaş çok yakından ilgilendi. Başka bayilerle de çalışmalarımız olmuştu ancak bundan sonraki yeni yatırımda yine tercihim Bayraktarlar Merkon olacak ve inşallah oradan alacağım otobüsü. Planımız bir Travego yatırımı daha yapmak ve mümkün olursa bu yıl olmaz ise 2023 yılı içerisinde teslim almak” dedi.

İlgörmüş ailesine yeni Travego 16 hayırlı, uğurlu olsun

Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş, İlgörmüş ailesinin uzun yıllardır otobüsçülük alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Hem Sayın Kenan İlgörmüş olsun hem Sayın Nezir İlgörmüş olsun işlerini çok severek yapıyorlar. Sayın Nezir İlgörmüş, aracı başkasına da teslim etmiyor. Bizzat sürecin içinde, kendisi kullanıyor. Aslında onların bu süreçte başarılı olmalarında bu çok önemli bir etken. İşlerin her zaman başındalar. 20 yıldır da tercihlerinin hep Mercedes-Benz markası olması da ayrıca ayrı bir gurur noktası. Bundan sonraki süreçte İlgörmüş ailesi ile yeni işbirliklerine de hazırız, ihtiyaçları olduğu anda her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Travego 16 2+1 aracında hem İlgörmüş ailesine hem de Vangölü Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159