banner69

Avcılar esnafı için ne gerekiyorsa onu yapabilmek için aday olduk

banner113

Avcılar Minibüs Kamyon ve Kamyonet Şoförler Birleşik Esnaf Odası Başkan Adayı Şerif Şenol, 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak seçimlerde meslektaşlarını artık yeni bir değişime imza atmaya davet etti: Yaşadığımız sıkıntıları, sorunları aşmak için hep birlikte mücadele edelim. Esnafı dinlemeye, esnafın taleplerinizi hayata geçirmeye ve kamu nezdinde esnafı en iyi şekilde temsil etmeye yönelik var gücümle çalışacağımıza söz veriyoruz. Genç bir ekiple yönetime aday olduk ve ‘Biz sizin için sizinle birlikte odayı yöneteceğiz ve haklarınızı almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.’

banner114
SERVİS TAŞIMA 08.01.2022, 15:10 Erkan YILMAZ
Avcılar esnafı için ne gerekiyorsa onu yapabilmek için aday olduk

Avcılar Minibüs Kamyon ve Kamyonet Şoförler Birleşik Esnaf Odası seçimleri 12 Ocak 2022 Çarşamba günü yapılacak. Başkanlığa aday olan Şerif Şenol, neden aday olduğunu ve hedeflerini Taşıma Dünyası ile paylaştı.

Başkan Adayı Şerif Şenol, 35 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösterdiğini belirterek, “2000 yılına kadar minibüsçülük yaptım. 2000 yılında personel servis firması kurarak taşımacılık faaliyetime devam ettim. 2018 yılı seçimlerinde servis esnafı tarafında güçlü olmamız nedeniyle yönetime başkan vekili olarak girebildim. Ancak bu süreç boyunca 9 kişilik yönetimde yalnız kaldım ve esnafın sorunlarına çözüm üretilmesi yönünde çabalarım bir sonuç vermedi. Hep aynı insanlar, aynı koltuklarda oturuyorlar ve taşımacı esnafının sorununa çözüm üretmekten çok uzaklar. Dünya değişiyor, teknoloji değişiyor, oda yönetimleri değişmiyor. Oda 1974 yılında kurulmuş ve bu süreçte de hep minibüsçüler tarafından yönetilmiş. Şimdiki yönetim 20 yıldır odayı yönetiyor. Ben yeni bir liste oluşturarak seçimlerde aday oldum. 20 yıllık bir yönetimin değişmesi için bu yola çıktık. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Gerçek esnafın odayı yönetmesini istiyoruz” dedi.

İstanbul UKOME’de esnafın sorunları bir bütün halinde görüşülecek

Şerif Şenol, görev geldikten sonra ilk hedefinin İstanbul UKOME’de servis esnafının da, kamyoncu esnafının da, minibüsçü esnafının da, taksici esnafın da bir bütün şekilde sorunlarının görüşülmesini sağlamak olduğunu belirterek, “İstanbul UKOME’de bugüne kadar esnafının sorunları bir bütün şekilde gündeme getirilemedi. Hep bir taraf daha önde oldu. Diğerleri de sadece bunu izledi. Ben bunu değiştirmek yaşadığımız ağır sorunlara kamu nezdinde çözümler üretebilmek için aday oluyorum” dedi.

Bir çekici ve ambulans alımı

Şerif Şenol her oda seçimi öncesinde yönetimin bir çekici ve ambulans alımı yönünde sözler verdiğini ama bunu bir türlü hayata geçiremediğini vurgulayarak, “Ben imkanlar dahilinde bunu gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Biz sizin için sizinle birlikte yöneteceğiz

Şerif Şenol, meslektaşlarını artık yeni bir değişime imza atmaya ve seçimlere katılarak oy vermeye davet etti: Yaşadığımız sıkıntıları, sorunları aşmak için hep birlikte mücadele edelim. Sizi dinlemeye, sizin taleplerinizi hayata geçirmeye ve kamu nezdinde sizleri en iyi şekilde temsil etmeye yönelik var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Genç bir ekiple yönetime aday olduk ve ‘Biz sizin için sizinle birlikte odayı yöneteceğiz ve haklarınızı almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Azınlığın çoğunluğu yönetmesine artık hep birlikte bir son verelim.

Yorumlar (1)
Adem oral 2 yıl önce
Başarılar başkanım Biz seni tanıyoruz sen söz verdinmi yaprsın
banner117
15
açık
banner159