Türkiye Otomotiv Ticaret Meclisi Başkanı Yüksel Mermer oldu

banner113

TOBB otomotiv Ticaret Meclisi'nin Başkanlığını yeni dönemde yine Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer yapacak.

banner114
OTOMOTİV 16.01.2020, 10:01 16.01.2020, 10:11 Taşıma Dünyası
Türkiye Otomotiv Ticaret Meclisi Başkanı Yüksel Mermer oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Otomotiv Ticaret Meclisi, Meclisten sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener başkanlığında Meclis Başkanlık Divanını seçmek ve sektörün genel değerlendirmesini yapmak üzere TOBB İstanbul Hizmet Binasında toplandı.​
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener yaptığı açılış konuşmasında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamını getirdiğini belirterek, TOBB’un gerek Başkanlık düzeyinde gerek Yönetim Kurulu düzeyinde sektörün her sorununun önemsendiğini ve sorunların çözümü yönünde çalışmalar yaptığını Meclis Üyeleriyle paylaştı.



Özgener, Meclis olarak hurda teşvik çalışmaları, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik, Noterlerin hafta sonu çalışması, Taşıt kredilerinin 60 aya çıkarılması yönünde çok değerli çalışmalar yapıldığını çok verimli bir dönemin tamamlandığını, 2020 yılında da beklentinin adetsel olarak 2019 yılına göre büyüme öngördüklerini belirtti.



Yapılan Meclis Başkanlık Divanı seçiminde, Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer tekrardan yeni dönemde de Meclis Başkanı seçilirken, Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce Meclis Başkan Yardımcılığına seçildi. Yüksel Mermer, güvenlerinden dolayı tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederek, bu dönemin tüm Meclise hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159