Ant Oto İzmir’de

banner113

Temsa’nın Antalya merkezli bayisi Ant Oto, İstanbul’dan sonra hizmet ağına İzmir'i de ekledi.

banner114
TAŞITLAR 03.03.2014, 10:21 03.03.2014, 10:47 Taşıma Dünyası
Ant Oto İzmir’de
Ant Oto, Antalya ve İstanbul’dan sonra İzmir’de de faaliyet göstermeye başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy, bölge otobüsçüsünü Temsa’nın kaliteli ürünleri, Ant Oto’nun bakış açısı ve hizmet kalitesi ile tanıştırmak istediklerini söyledi.  

Temsa’nın otobüs ve midibüs pazarında daha iyi temsil edilmesi amacıyla İzmir lokasyonunu hizmete açtıklarını belirten Ant Oto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy” Biz Antalya merkezli bir firmayız. 2011 Mart ayında İstanbul’da faaliyete başladık. 2014 Şubat ayı itibariyle de İzmir’deyiz. İzmir’de otobüs ve midibüs pazarında Temsa’nın bir adım daha iyi temsil edilmesini sağlama niyeti ile hareket ediyoruz. Buradaki otobüs müşterilerinin hem Temsa markasından hem de diğer markalardan yeteri kadar hizmet almadığını düşünüyoruz. Dolayısıyla bizim bakış açımızı, imkanlarımızı İzmir’e taşıyalım istedik. İzmir üçüncü büyük ilimiz. Fakat her nedense İstanbul İzmir ve Ankara’ya göre pazarı daha dar. İlerleyen zamanlarda hem bizim imkanlarımızı işin içine katacağız hem de pazarı bir göreceğiz” dedi.

Temsa’nın hedeflerinin gerçekleşmesi için katkı sunmaya devam edeceğiz

Temsa’nın özellikle geçen yıldan itibaren otobüs ve midibüs pazarında çok ciddi bir hareketlenme yaşadığını vurgulayan Hasan Göksoy, “Bu hareketlilik tabi bütün damarlara da yansıyor. Bu yıl için Temsa, Prestij ürününe yönelik 1000 adet satacağız yönünde iddialı bir hedef belirledi. Biz de bu hedeflerin gerçekleşmesi için elimizden gelen katkıyı sunacağız” diye konuştu.

1000 Prestij’in 350’sini Ant Oto satacak 

1000 Prestij satışının 350 kadarlık bölümünün Ant Oto’nun oluşturacağını düşündüklerini ifade eden Hasan Göksoy, “Temsa ürünlerinin büyük bir oranının pazarlama faaliyeti bizim sırtımızda. Biz de bütün imkanlarımızı Temsa ürünlerinin pazarlanması için seferber ettik. Bu çabamızın meyvelerini alıyoruz. Hem maddi imkanlarımızı bu yöne kanalize ettik, hem de örgütlenme bazında yeni bir döneme doğru adım attık. 12 metre Safir ürününün büyük bölümünü zaten biz satıyoruz. Bu 2013’te de böyleydi. Bu yıl da böyle olacağına inanıyoruz.  Tabi 2014, 2013 gibi olmayacak. Ekonomik bazda ciddi bir yavaşlama söz konusu. Nisan sonuna kadar bunun devam edeceğini de düşünüyoruz. Seçimlerden sonra pazarda ihtiyaçların tekrar öne çıkıp, geçen seneki kadar tempolu olmasa bile hareketleneceğini  düşünüyoruz” dedi. 

Başarının sırrı müşteri ile kurulan yakın temas 

Ant Oto’nun başarısının altında yatan en önemli unsurun, müşteri ile çok yakın temas içinde olmaları olarak açıklayan Hasan Göksoy, şunları söyledi: Temsa’nın otobüs üretimi 1987’de başladı. Bizde hemen bayisi olduk hatta banttan çıkan ilk 8 ve 9’uncu Maraton’u biz aldık ve sattık. Dolayısıyla bu süre içerisinde bizim pazarda müşteri ile ilişkilerimiz olgunlaştı. Biz müşteriyi, müşteri bizi tanıdı. Geniş imkanları müşteri hizmetine sunduk. Müşteri ile yakın temas halinde olmaktan kaynaklanan  bir avantajımız var. İşimizi iyi biliyoruz. Ant Oto’nun finansman imkanları da genişledi. Müşterilerimize bu imkanları sunuyoruz. Bu da bizi pazarda büyüten unsurlardan bir tanesi”

İstanbul lokasyonumuz çok başarılı 

Hasan Göksoy, İstanbul lokasyonlarından çok memnun olduklarını da belirtti: İstanbul ticari baş şehrimiz olarak söylenebilir. Türkiye’de pazarlanan bir malın İstanbul’da satılmaması gibi bir ihtimal yok. Her türlü ürünün yüzde 65’inin tüketim yerinin İstanbul olduğu ifade ediliyor. Biz de Ant Oto olarak Temsa’yı ve markamızı iyi temsil etme gayreti içindeyiz. İstanbul’da çok başarılı bir ekibimiz var. Geçen sene büyük otobüs bazında 167 otobüs satmışız. Bu ciddi bir rakam olarak görülüyor. Diğer ana üreticilerin ikinci el faaliyetlerine göre Ant Oto olarak çok iyi bir noktaya gelmiş durumdayız” diye konuştu. 

Yeni bir lokasyon düşüncemiz yok 

İzmir’in ardından farklı bir lokasyon düşüncesi olup olmadığı yönündeki soruya ise Hasan Göksoy, “Buna yönelik bir düşünceyi söylemek için henüz erken. Yeni bir bölgedeyiz artık. El attığımız işleri öncelikle layıkı ile yerine getirelim fikrindeyiz. Antalya, İstanbul ve İzmir ile zaten pazarın yüzde 60-70’in içindeyiz. Bu üç bölgede iyi temsil edildiğiniz takdirde Türkiye’de iyi temsil edilmiş pozisyona giriyoruz. Bu lokasyonlar yeterli diye düşünüyoruz” dedi.

Ana stratejimiz mevcut bayilerle büyümek 

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, ana stratejilerinin mevcut bayilerle büyümek olduğunu söyledi: İzmirlilerin bizi yıllardır çok sevmesine rağmen bir ilgi eksikliğimiz vardı. Bizimde yeni dönemde bu bölgede yeni bir yapılanma gerekliliği doğdu. Temsa olarak mentalitemiz yeni bir bayilikten ziyade, mevcut bayilerle büyümek, ana stratejimizi oluşturuyor.  Bu bağlamda Ant Oto’nun bu bölgede yapılanma arzusu bize uygun geldi. Dolayısıyla bu yolda kendisine ve bize göstermiş olduğu desteğe teşekkür ederiz.

Nerede: Ant Oto İzmir 

İzmir-Ankara Asfaltı Belkahve Mevki No: 409 Bornova İzmir adresinde. Ant Oto’nun İzmir Bölge Otobüs Satış Sorumlusu olarak Mehmet Kırkağaç görev yapıyor. Tel: 0530 151 15 93-0532 417 53 28

 

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Antoto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy, İzmir'de bir arada. 

Yorumlar (1)
kadir yavuz antalya 10 yıl önce
Hasan bey sen her zaman supersin her zaman ondesin05414247508
banner117
15
açık
banner159