banner69

Has Otomotiv'in Otoport lokasyonu açıldı

banner113

Has Otomotiv’in Otoport lokasyonunda 25 Nisan Salı akşamı düzenlenen muhteşem gecede Yeni C ve GLA serisi otomobiller tanıtıldı.

banner114
TAŞITLAR 05.05.2014, 10:53 05.05.2014, 10:57 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv'in Otoport lokasyonu açıldı

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Mercedes-Benz Türk Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bedikhan, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, BusStore Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Cem Aşık, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, otobüs ve turizm taşımacılığı sektöründen çok sayıda firma sahibinin katıldığı gecede konuklara muhteşem müzik ziyafeti ile Fashion Week kapsamında moda defilesi de sunuldu. 

C ve GLA serisi hayranlık uyandıracak 

Yeni C ve GLA serisinin tanıtımında bir konuşma yapan Has Otomotiv Genel Müdürü Cem Aşık, uzun süredir beklenen iki harika modeli C ve GLA serisinin lansmanını yapmaktan heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtti: “Şuna eminiz ki, özellikle eşsiz tasarımları ve yenilikçi teknolojileri ile bu iki otomobilimiz sizlerde de büyük hayranlık uyandıracak. GLA serisi kompakt premium suv segmentinde yeni bir soluk getiriyor. Çok yönlü kullanım seçenekleri ile hem şehiriçi hem de şehirdışındaki aktivitelerinize yeni bir heyecan getirecek modelimiz 1.6 motor seçeneği ile cazip bir alternatif oluşturacak. Bu heyecan verici özellikler, geleneksel Mercedes-Benz güvenlik ve konforu ile birleştiğinde ortaya gibi GLA gibi sıra dışı bir suv ortayı çıkıyor. GLA’nın sadece keşfetmek için değil, fethetmek isteyenlerin tercihi olacağına eminiz. Ancak GLA’nın özgürlük hissini en iyi şekilde test sürüşü ile yaşayacaksınız. Bu gecenin bir diğer önemli aracı ise yeni C serisi. C serisi bir önceki versiyonu ile 7 yıl sürecinde hayranlık uyandıran tasarımı, dinamizmi ve 1.6 motor seçeneği ile ülkemizde 35 bin adet satış ile büyük bir başarıya imza attı. Şimdi, yeni C serisi ile yarattığımız bu heyecanı bir kat daha artıracağımızdan eminiz. Büyüyen boyutları 100 kg’dan daha hafif aliminyum alaşımlı gövdesi ile önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayan çevreci motoru, sunduğu üst dizey iletişim teknolojisi, ferah iç mekanı, kaliteli işçilik ve cömertçe kullanılan krom ve süs parçaları ile sizleri tekrar büyülemeye hazır” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159