MAN BusDays etkinliğine 32 ülkeden 1200 kişi katıldı

banner113

Ankara’da otobüs günleri coşkusu yaşandı. MAN'ın bugüne kadar Almanya'da düzenlediği küresel MAN BusDays etkinliği, bu yıl ilk kez Almanya dışında; 23-26 Mart 2015 tarihleri arasında Türkiye'de MAN'ın Ankara Akyurt'taki üretim tesislerinde gerçekleştirildi.

banner114
TAŞITLAR 06.04.2015, 17:39 06.04.2015, 18:18 Taşıma Dünyası
MAN BusDays etkinliğine 32 ülkeden 1200 kişi katıldı
MAN'ın Ankara Akyurt'taki 320 bin metrekarelik dev bir alanı kaplayan üretim tesislerinde gerçekleşen MAN BusDays, dünyanın çeşitli coğrafyalarından 1.200'ü aşkın basın, satış temsilcileri ve müşterileri ağırladı.

MAN BusDays, Türkiye dahil toplam 32 ülkeden (Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hollanda, Macaristan, İrlanda, İsrail, İtalya, Kazakistan, Litvanya, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, İspanya, İsviçre, Türkiye, UAE, İngiltere, Ukrayna, Çekoslovakya) basın mensupları, MAN yetkilileri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti.

MAN BusDays 2015, başta MAN Truck & Bus Üretim ve Lojistikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Carsten Intra MAN Truck & Bus Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mr. Heinz Jürgen Löw olmak üzere MAN üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleşti.

Çeşitli etkinliklere  sahne olan MAN BusDays 2015, ayrıca Yeni NEOPLAN Üretim Üssü Açılış Töreni ve Avrupa'nın en büyük standart servis otobüsleri pazar segmentindeki müşterilere yönelik geliştirdiği yeni otobüsü “MAN Lion’s Intercity”nin dünya lansmanına da ev sahipliği yaptı. ■








Ege Turizm Taşımacıları Derneği 
MAN BusDays 2015 günlerine katıldı


CUMHUR ARAL - ANKARA

İzmir merkezli EGETURDER (Ege Turizm Taşımacıları Derneği) yönetici ve üyeleri davetlisi oldukları MAN BUSDAYS 2015 etkinliğine 18 kişilik bir grupla katıldı.
Başkan İsmail Cirit ve diğer dernek yöneticileri ve üyeleri, Neoplan markalı araçların da MAN Ankara tesislerinde yapılmasını çok önemsediklerini belirterek, “MAN gibi uluslararası ölçekte önemli bir üreticinin Türkiye’yi üretim üssü seçmiş olması çok büyük önem taşıyor. Ülkemizin hangi alanda olursa olsun sanayileşmesi ve kalkınmasına katkı veren her firma ve kuruluşun teşekkürü yürekten hak ediyor. Bugün için de MAN firmasına yürekten teşekkürümüzü ediyoruz” açıklamasını yaptılar. 

Ülkemiz adına gurur verici 

EGETURDER Başkanı İsmail Cirit “Bu tercihte elbette ki Türk mühendis ve işçilerinin kalite anlayışlarının önemli olduğunun bilincindeyiz. Almanlar bu kararı alırken tamamıyla analizleri sonucu markalarının kalite anlamında daha da iyi yere gelmesini hedeflemişlerdir.  MAN uzun zamandan beri ülkemizde imalat yapan önemli bir sanayi kuruluşumuz. Bizim ilgi alanımıza giren otobüslerin Türk mühendis ve işçilerinin eseri olduğunu bilmek müşteri olarak bizlere güven veriyor. Zaten bu konuyu konuşmasında  MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Sayın Tuncay Bekiroğlu da ifade etti. Almanların ülkemizi seçmelerindeki en önemli etkenin kalite puanlamasında ülkemizde yapılan araçların en üst sırayı almasıdır. Ortaya çıkan sonuç ülkemiz ve milletimiz adına gurur vericidir. İyi yönetilen kurumların elde ettikleri başarılı sonuçlar alması tesadüf değildir” dedi

Samimi yaklaşım gönülleri fethediyor

Başta Tuncay Bekiroğlu olmak üzere Eren Gündüz ve diğer MAN çalışanlarının müşterilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve insani yaklaşımların etkileyici olduğunu belirten Başkan İsmail Cirit, “Organizasyonun her aşaması gerçekten özenle hazırlanmış ve müşteriye gösterilen saygının göstergesiydi. Pek çok ülkeden gelmiş meslektaşlarımız ile aynı havayı soluyup, aynı düzeyde hizmet almanın keyfini yaşadık. Araç tanıtımından, test sürüşlerine kadar her aşamada yakın ilgi ve sıcaklığı hissettik. Gala yemeğinde gösterilen sunumda MAN yöneticilerinin ve Tuncay Bekiroğlu’nun geçmiş organizasyonlarda müşteriler ile çekilmiş sıcak ve samimi görüntülere de yer verilmesini çok anlamlı buluyorum.  Her ne iş yaparsanız yapın duygularınız devrede olmazsa yapılan işin anlamı eksik kalıyor. Ürün yada hizmet hiç fark etmez muhatabınız insan ise yaklaşımlarınızın da insani olması gerekir. MAN yöneticileri bu anlamda tatmin edici ve samimi yaklaşımlarıyla gönüllerimizi fethetti. Biz toplum olarak bu tarzı önemsiyoruz. Sonuçta bizim de hizmet ettiğimiz kişi insanlar. Her eğitim ve gelir seviyesinden insanlara hizmet veriyoruz ama burada herkese aynı yakınlıkta olmayı hedefliyoruz. Bu bakış açımız MAN yöneticilerinin bakış açılarıyla birebir örtüşüyor” dedi. ■






KATILDILAR
İsmai̇l Ci̇ri̇t - Ci̇ri̇t Turi̇zm
Coşkun Altın - Özaltın Turi̇zm
Özer Bür - Özi̇ki̇zler Turi̇zm
Erkan Özseçki̇n - Özseçki̇n Turi̇zm
Mehmet Günaydın - Günaydın Tur
Ali̇ Gül - Dramali Turi̇zm
Kenan Gülay - Dernek Genel Sekreteri
Cumhur Aral - Dernek Basın Danışmanı
İrfan Görkemli̇ - Bozşahi̇nler Turi̇zm
Yusuf Kafa - Üçel Turi̇zm
Cüneyt Öğreten - Öğreten Turi̇zm
Koray Esenli - Esenli̇ Turi̇zm
Hi̇lmi̇ Güner - Sebat Tur
Yi̇ği̇t Günaydın - Günaydin Turi̇zm
Hakkı Karadeveci̇ - Karadeveci̇ Turi̇zm
M.Önal Karadeveci̇ - Karadeveci̇ Turi̇zm
Süleyman Kumaç - Parlayan Yıldız Tur
Hami̇t Özkoç - Foçalı Özkoç







Tuncay Bekiroğlu ve İsmail Cirit, Ziynet Sali'nin müziklerine eşlik ettiler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159