MAN Konya Şubesi açıldı

banner113

Türkiye’ye yatırımda hız kesmeyen MAN, İstanbul’dan sonra kendi bünyesindeki ikinci satış ve servis merkezini Konya’da açtı. MAN Konya Servis ve Satış Merkezi çevre illere de hizmet verecek.

banner114
TAŞITLAR 17.11.2014, 15:16 27.11.2014, 16:37 Taşıma Dünyası
MAN Konya Şubesi açıldı
250 yılı aşan geçmişiyle dünyanın köklü markalarından biri olan MAN, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Alman devi MAN, İstanbul’dan sonra kendi bünyesindeki ikinci satış ve servis merkezini Konya’da açtı. Yeni üssünü Türkiye’nin sanayisi ve ticaret hacmi ile ön plana çıkan önemli şehirlerinden biri olan Konya’da kuran MAN, böylece müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en etkin ve hızlı şekilde cevap verebilecek. 

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Genel Müdürü  Tuncay Bekiroğlu, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde dünyanın sayılı markaları arasında yer alan MAN’ı, Konya’ya getirmekten gurur duyduklarını belirterek şöyle konuştu: 
“Konya, MAN markası ile özdeşleşmiş, geçmişten günümüze kadar bayrağımızın en yükseklerde dalgalandığı bizim için vazgeçilmez bir şehir. MAN olarak müşterilerimize daha yakın olabilmek, ihtiyaçlarına en etkin şekilde cevap verebilmek adına İstanbul’dan sonra kendi bünyemizdeki ikinci satış ve servis noktamızı Konya’da devreye almaya karar verdik. Konya halkının ve değerli MAN müşterilerimizin göstereceği ilgi, bu kararımızın ne kadar isabetli ve doğru bir karar olduğunu ortaya koyacaktır.”

14 bin metrekare alan üzerinde kuruldu

MAN Konya tesisleri, 3000 metrekaresi kapalı, toplam 14000 metrekarelik bir alan üzerinde kuruldu.  Tesislerde sıfır ve ikinci el araç satışı, boya kaporta dahil olmak üzere her türlü servis hizmeti, eğitim hizmetleri verilecek. Ekonomik sürüş, araç teknik eğitimi gibi  etkinliklerin de yapılacağı MAN Konya tesislerinde araç finansmanı konularında da hizmet verilecek.  

Ayda 500 araca hizmet verecek

"MAN Konya Satış ve Servis Merkezi, 1.500 metrekare kapalı alanda 4 bakım-onarım kanalı, 1 fren test kanalı, şase ve kabin doğrultma tezgahları ve otobüs-kamyon boya fırınına sahip bulunuyor. Servisimiz bakım-onarım işlemleri için günlük 20 araç, aylık ise 500 araca hizmet verebilecek. Serviste MAN standartlarına uygun bakım-onarım, kaporta-boya işlemleri yapılabildiği gibi ön düzen ölçümü ve onarımı da yapılabilecek. 

MAN Konya Yedek Parça departmanı dispozisyon çalışmaları ile müşteri istekleri ve ihtiyaçlarını sadece Konya için değil tüm çevre şehirler için de en hızlı şekilde karşılayabilecek durumda. Yeni merkez Konya başta olmak üzere, ağırlıklı olarak Aksaray, Niğde Karaman, Afyon, Kayseri,Sivas ve Nevşehir illerine yoğunlaşacak.

7 gün 24 saat Yol Yardım 

Servis personeli MAN eğitimlerini almış ve almaya devam etmektedir. Güncel ve tüm yeni bilgilere anında ulaşabilmektedir.MAN Konya Sevis ve Satış Merkezi bünyesinde bulunan Yol Yardım aracı tüm gerekli donanımıyla 7 gün 24 saat boyunca ihtiyacı olan müşterilere hizmet verecek. Yol Yardım hizmetinden faydalanmak isteyen müşteriler ihtiyaç halinde 444 4 626 numaralı telefondan MAN Konya’ya ulaşabilecek. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159