Otokar 41 DORUK teslimatı gerçekleştirdi

banner113

Otokar, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 37 adet araçlık alımının ilk partide 25 adet, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 11 adet, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne 5 DORUK teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
TAŞITLAR 09.09.2015, 14:19 09.09.2015, 14:32 Taşıma Dünyası
Otokar 41 DORUK teslimatı gerçekleştirdi
Türkiye’nin 5 yıldır en çok tercih edilen otobüs markası Otokar, şehiriçi yolcu taşımacılığında DORUK ile Büyükşehir Belediyeleri’nin tercihi olmayı sürdürüyor. Kendi teknolojisi, tasarımı ve uygulamaları ile ihtiyaca uygun üretim gerçekleştiren Otokar, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 37 adet araçlık alımının ilk 25 adedi olan DORUK otobüslerinin teslimatını gerçekleştirdi.

Otokar, tasarım ödüllü DORUK otobüsü ile şehiriçi toplu taşımacılıkta standartları belirlemeye devam ediyor. Sahip olduğu kendi teknolojisi ile ürettiği araçlarda konfor, üst düzey güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 37 adet araçlık alımının ilk partisi olan 25 adet DORUK otobüslerinin teslimatını yaptı. Otokar, kalan 12 adetlik KENT otobüslerin teslimatını ise önümüzdeki aylarda gerçekleştirecek.

Kendi otobüs filosunu kuran Aydın Büyükşehir Belediyesi de, filosunun ilk araçlarında Otokar’ın şehiriçi yolcu taşımacılığına uygun 10 metrelik DORUK otobüslerini tercih etti. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 11 adet otobüs teslimatı gerçekleştiren Otokar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin filosunu ise 9 metrelik beş adet DORUK otobüsüyle güçlendirdi. 

DORUK
Otokar’ın şehiriçi yolcu taşımacılığına uygun 9 ve 10 metrelik seçenekleriyle alçak taban girişli, modern ve tasarım ödüllü otobüsü DORUK, iç ve dış modern görüntüsü, güçlü motoru, yol tutuşu ve üstün çekiş performansının yanı sıra ekonomik olmasıyla da ön plana çıkıyor. Alçak tabanı ve iniş kapısındaki engelli rampası ile tekerlekli sandalyeli, bebek arabalı ve yaşlı yolcuların rahatlıkla araca giriş ve çıkışına olanak sağlayan DORUK, büyük ve geniş camları, ferah iç hacmi ve standart sunulan kliması ile yolculara rahat ve keyifli yolculuklar yaşatıyor. Avrupa güvenlik normlarına uygun sistemlerin kullanıldığı otobüslerde, ön ve arkada tam kuru havalı disk frenlere ek olarak standart olarak sunulan ABS, ASR ve Retarder sayesinde maksimum güvenlik sağlanıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159