TEMSA, 2015’te sahaya odaklandı

banner113

Yılın ilk strateji toplantısı “Bu Aşk Bitmez” teması ile TEMSA, 2015’te sahaya odaklandı.

banner114
TAŞITLAR 28.04.2015, 10:03 28.04.2015, 11:42 Taşıma Dünyası
TEMSA, 2015’te sahaya odaklandı
Temsa, yılın ilk strateji toplantısını Genel Müdür Dinçer Çelik’in liderliğinde her bölümden yönetici ve çalışanların katılımıyla gerçekleştirdi. Temsa’yı geleceğe taşıyacak yenilikçi ve girişimci fikirlerden, şirket kültürü ve iklimine kadar birçok oturumun gerçekleştirildiği toplantıda, “Bu Aşk Bitmez” teması Temsa çalışanlarının sloganı oldu.

Toplantıya katılan Genel Müdür Dinçer Çelik, “2014 yılında hem pazarda beklentilerin üzerinde büyüdük, hem de iki ürün grubunda pazar liderliğini elde etmenin mutluluğunu yaşadık. Tabi bu tüm çalışanlarımızın, iş ortağımız olan bayilerimizin, yetkili servislerimizin özverili ve yoğun bir çalışma enerjisi ve isteği ile elde edildi. Bu enerji ve istekle bu yıl sahada geçen yıldan daha dinamik ve daha fazla müşteri odaklı bir Temsa’yı göstereceğiz. Daha fazla müşteriye dokunmaya ve bununla birlikte pazar payımızı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Sahayı en iyi dinleyen ekibiz ve öyle de kalacağız
“2015’in ilk üç ayında da elde ettiğimiz seviye bizim doğru bir strateji ve planlama içinde olduğumuzu gösteriyor” açıklamasını yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “2014’teki başarı ve bu yıl artarak devam eden bu süreç bize geleceğe hazırlanmak için büyük enerji veriyor. Müşteri taleplerinin hep önünde olabilmemiz, bu değişime ayak uydurabilmemiz sahayı  sürekli dinlemekle, sürekli sahada olabilmekle mümkün. Biz sahayı en iyi dinleyen, gözleyen bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Öyle de kalacağız. Onun için de yepyeni ürünler üretmeye, müşterilerin beklentilerini en hızlı şekilde hayata geçiren marka olmaya devam ediyoruz. Sağladığınız katkılar, gösterdiğiniz özverili çalışmalar için burada olan, olmayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ve bu toplantının teması olarak seçilen “Bu Aşk Bitmez” sözünü her aksiyonumuzda, her adımımızda yaşadığımızı görmek hepimizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.  

Temsa’yı bitmeyen bir aşkla geleceğe hazırlıyoruz
İnsan Kaynakları Grup Müdürü Erhan Özel, bu toplantının teması olarak belirledikleri “Bu Aşk Bitmez” sözünün ekip ruhuyla çalışmanın getirdiği bir duygu ile seçildiğini belirterek, “Temsa da çalışmak, Temsa ekibinde yer almak her çalışanın, her yöneticinin gurur duyduğu ve aşkla bağlı olduğu bir iş sürecini oluşturuyor. Temsa ekibinde yer alacak kişileri de bu duyguyu ilk adımda hissedenler arasından seçiyoruz. Çünkü ekip olarak bütün süreçte herkesi dahil eden bir iş ortamı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantı ile çalışanlarımızla bir araya gelerek, gelecek planlarımızı birlikte belirlediğimiz ve başarı hikayelerimizi paylaştığımız bir ortam oluşturduk.  Hep birlikte bitmeyen bir aşkla Temsa’nın geleceğini birlikte şekillendiriyoruz” dedi. 

Satış sonrası hizmetlerin proje ve çalışmaları 
Temsa strateji toplantısında satış sonrası hizmetlerin proje ve çalışmalarına büyük yer verildi. Satış Sonrası Hizmetler olarak Temsa’nın son yıllarda iyi bir ivme kazandığı Amerika pazarındaki yeni saha ve sistem yapılanması ve bu pazardaki son kullanıcıya yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra Avrupa ve Avrupa dışı odak pazarlardaki servis ağının genişletilmesi ve geliştirilmesi konularındaki çalışmalar paylaşıldı. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159