TÜV Austria Turk 2022 hedefini açıkladı

banner113

Gözetim, denetim, eğitim ve sertifikalandırma alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla sektörün öncü şirketi TÜV Austria Turk, 2021 yılında göstermiş olduğu yüzde 70’lik büyümeyi kutlamak, çalışanlarını motive etmek ve 2022 hedeflerini açıklamak için motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

banner114
TAŞITLAR 02.10.2021, 17:53 Erkan YILMAZ
TÜV Austria Turk 2022 hedefini açıkladı

TÜRKAK akrediteli A tipi muayene kuruluşu olan, akreditasyonlar ve yetkinlikleriyle dünya çapında faaliyet gösteren TÜV Austria Turk, 24 Eylül Cuma günü Marriott Otel’de düzenlenen motivasyon yemeğinde tüm çalışanlarıyla bir araya geldi. İstanbul dışındaki ofislerde görev yapan çalışanlarla birlikte 350 kişiyemeğe katılım gösterdi.

Ödüller sahipleri ile buluştu

İstanbul merkez ofis olmak üzere, İzmir, Ankara ve Bursa şubelerinde görev yapan TÜV Austria Turk çalışanlarının ve ortakların katılım gösterdiği motivasyon yemeğinde ödüller sahiplerine teslim edildi. Farklı kategorilerde toplam 40 taneödül sahiplerini buldu.

2021 yılında yüzde 70 büyüme ile kapatıyor

24 Eylül’de gerçekleştirilen yemekte TÜV Austria Turk’ün 2021 yılında gösterdiği performans sonucunda yüzde 70 oranında bir büyüme göstererek gerçekleştirdiği başarı da kutlandı. Türkiye’nin tarihi projeleri olarak adlandırılan Çanakkale Köprüsü Projesi ve Kıbrıs Barış Suyu Boru Hattı Projesi başta olmak üzere otomotivden endüstriye, akademiden gıdaya kadar birçok farklı alanda gerçekleştirilen projelere onay ve uygunluk sertifikası veren şirketin Ülke Müdürü Yankı Ünal, elde ettikleri başarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: ”Son dört yılda yüzde 80’e varan son derece başarılı bir ivme gösteriyoruz. Yakaladığımız ivme ve geçmiş tecrübelerimizle de bu yıl kendimize yüzde 70 oranında büyüme hedefi belirledik. Ne mutlu ki bu hedefi tutturduğumuzu gururla söylüyorum. Bu büyük başarının altında doğru sistemle çalışmamız, sahip olduğumuz alt yapı ve TÜV Austria Turk Ailesi’nin değerli bireylerinin göstermiş olduğu emek bulunuyor.’’

‘‘2022 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacağız’’

2021 yılını yüzde 70 büyüme hedefini başarıyla hayata geçirerek kapatacaklarını belirtenTÜV Austria Turk, 2022 yılı için de hedef ve çalışmalarını belirledi. TÜV Austria Turk Ülke Müdürü Yankı Ünal, 2022 yılı ile ilgili olarak,“İstanbul merkez ofisimizin yanı sıra Ankara, İzmir ve Bursa şubelerimizle de hizmet veriyoruz. TÜRKAK’ın yanı sıra uluslararası firmalardan aldığımızyetkinlik sertifikalarının sahibiyiz. Bilgi birikimimizi doğru kullanmanın yanı sıra farklı alanlara yönelik de yatırımlar gerçekleştiriyoruz. 2022 yılında bu yatırımlara daha da ağırlık vereceğiz. Her geçen gün daha fazla sektöre, kaliteli ve güvenli bir hizmet vermek için önümüzdeki yıl da 10 milyon TL’lik yatırım yapacağız. Yatırımlarımız sayesinde 2022 yılında daha da büyümeyiumuyoruz. Büyük sorumluluk gerektiren bir iş yapıyoruz. Üzerimizdeki bu yükün bilinciyle hareket ediyoruz. Yeni hedeflerimiz doğrultusunda sahip olduğumuz bu bilinçle, 2022 yılında da başarı çıtamızı daha da yukarıya taşıyacağımıza olan inancım tam”dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159