Krone filo kiralama hizmetine başladı

banner113

Krone Fleet ile filo kiralama hizmetini Türkiye’de başlatan Krone, ilk etapta Grupaj Servis Lojistik’e 50 adet treyler kiraladı.

banner114
ÜSTYAPI 24.10.2016, 12:46 24.10.2016, 12:50 Taşıma Dünyası
Krone filo kiralama hizmetine başladı
Türkiye’de üretim fabrikası, ikinci el hizmeti, servis ve yedek parça ağıyla hizmet veren Almanya’nın lider treyler üreticilerinden Krone, hizmet döngüsüne bir yenisini daha ekledi. Krone Fleet ile filo kiralama hizmetini Türkiye’de başlatan Krone, ilk etapta Grupaj Servis Lojistik’e 50 adet treyler kiraladı. Grupaj firması tren taşımacılığına uygun Krone Megaliner tip treylerleri 5 yıllık süreyle kiraladı. 
Satıştan Sorumlu Krone Int. Genel Müdürü Semih Pala, ilk yılda hedeflerinin 250-300 adet olduğunu söyledi: “Krone Fleet ile artık müşterimize iki farklı ürün sunma imkânına kavuştuk. İsteyen müşterimize 5 yıl vadeli araç veriyoruz, isteyene de kiralama seçeneği sunuyoruz.” 

Krone’nin Türkiye’de üretim, kredilendirme, ikinci el, yedek parça hizmetlerini gerçekleştirip uyguladığını söyleyen Pala, “Bu hizmetlere filo kiralama da eklenince yaşam döngümüzü tamamlamış olduk. Kiralama işini ikinci el hizmetimizle koordinasyonlu bir şekilde Gebze’deki merkezimizden yürüteceğiz” dedi. 

6 yıl önce Krone Gurubu olarak filo kiralama işine 2.800 treylerle başladıklarını dile getiren Krone Fleet Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Schweer, bugün tüm Avrupa’da 10 bin adet treylere ulaştıklarını söyledi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159