Scania her proje üstyapı çözümlerine uygun

banner113

Çevre ve Teknoloji Fuarı IFAT 2017, 68 ülkeden 412 markanın katılımı ile 11 bin 326 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Nurmak, Güneri Makine, Efe, EMS (Erhan Makine Sistemleri), EMİ-Çevre Makineleri, Karba üst yapıcı kuruluşlar fuarda yer alarak müşterileriyle buluştu..

banner114
ÜSTYAPI 13.03.2017, 14:41 14.03.2017, 19:44 Taşıma Dünyası
Scania her proje üstyapı çözümlerine uygun

IFAT Fuarında; katı atık, su ve atık su arıtımı, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, ayırma, arıtma ve presleme makineleri, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, yenilebilir enerji teknolojileri ve kentsel çevre temizlik araçları gibi onlarca farklı kategoride yenilikler sergilendi. Katılımcılar arasında Türkiye'den sonra en fazla temsil edilen ülkeler sıralamasında Almanya, Çin, Avusturya, Fransa, İtalya ve İsviçre de yer aldı.

Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) üyesi sektörün önde gelen Nurmak, Güneri Makine, Efe, EMS (Erhan Makine Sistemleri), EMİ-Çevre Makineleri, Karba gibi önemli üst yapı firmaları çevre teknolojisine uyumlu üst yapı çözümlerini fuarda sergiledi.


Her projeye uygun üstyapı çözümleri Scania’da

Scania Üstyapı Portalı sayesinde (
www.truckbodybuilder.scania.com), araçlarla ilgili tadilat, montaj ve teknik resim gibi detaylı tüm bilgilere kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Scania araçları kolay kullanımı, üstün manevra kabiliyeti, düşük devirde yüksek tork performansı, BCI-Üst Yapı İletişim arayüzü ile tüm üstyapı tipleri ile yüzde 100 uyumlu olarak tasarlanmıştır. 126 yıllık Scania tecrübesi sağlam ve güvenilir zengin model seçenekleri ile tüm projeleri için müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159