Türkiye’nin İlk Swap Body Aracını Üretti

banner113

Tırsan, intermodal taşımalar için özel olarak geliştirdiği yeni ürünü Kässbohrer Swap Body’i tanıttı.

banner114
ÜSTYAPI 27.09.2017, 12:09 27.09.2017, 12:13 Taşıma Dünyası
Türkiye’nin İlk Swap Body Aracını Üretti
Tırsan’ın, ürün halkasına eklediği yeni ürünü Kässbohrer Swap Body, Tırsan’ın ödüllü Ar-Ge merkezinde geliştirildi. Türkiye’de geliştirilen ve üretilen ilk Swap Body olan Kässbohrer Swap Body intermodal taşımacılık yapan firmaların ilk tercihi olacak. Intermodal taşımacılığına özel olarak geliştirilen treylerler daha düşük navlun değeri, daha hızlı operasyon süresi, düşük bakım giderleri ve yüksek ikinci el değeri ile nakliyecilere birçok avantajı aynı anda sunacak.

Kässbohrer Swap Body’nin tanıtımı için yapılan organizasyona Gökbora Uluslararası Nakliyat, TTS Lojistik ve Çoban Tur katıldı. 


Türkiye’nin Rekabetçiliğini Artıracak Bir Ürün

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da yaptığı konuşmada artan uluslararası rekabete dikkat çekerek taşımacılıkta yeni çözümler sunan ve verimliliklerini artıran firmaların öne çıktığını söyledi. Intermodal ile taşımaların en az maliyetle daha hızlı, etkin ve sorunsuz yapıldığını kaydeden Nuhoğlu, “Intermodal taşımacılık ile ticaret hızlanıyor. Yükler farklı taşıma modları ile tek bir kutu içerisinde dünyayı dolaşıyor. Son yıllarda intermodal taşımacılık Avrupa’da artmaya başladı. Ülkemizin firmalarının da bu taşıma şeklinde etkin olduklarını görmek ülkemiz için gurur, sektörümüz için de umut vericidir. Türkiye’de yüklenen bir Swap Body Avrupa’nın en kuzeyine karayolu, deniz yolu ve demiryolu ile kesintisiz şekilde ulaştırılıyor” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159