ALCOA JANT tanıtımında buluştular

banner113

Turizm Taşımacıları Derneği, Yedikule’deki otoparkında Arconic Turkey Mühendislik Çözümleri Ltd şirketi Alcoa Jantlarının tanıtımını gerçekleştirdi.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 09.04.2018, 13:09 09.04.2018, 13:21 Taşıma Dünyası
ALCOA JANT tanıtımında buluştular
5 Nisan Perşembe günü Alcoa jantlarının yemekli tanıtım etkinliğine TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığcı,Genel Sekreter Mehmet Öksüz, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Ak, Şenol Şahinoğlu, TOFED Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Türker Başkurt, Hasan Kurnaz, Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Kara, İstanbul Sorumlusu Mehmet Selim Kara, Katırcıoğlu Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Otobüs Satış Müdürü Gökhan Çerioğlu, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ile çok sayıda davetli katıldı. 

Otobüsçülerle buluşmaktan memnunuz
Arconic Turkey Mühendislik Çözümleri Ltd, Alcoa Jantları Türkiye Satış Müdürü Murat Yıldırım, Alcoa Jantları Satış Yetkili bayisi Ak-Set şirketi Satış ve Pazarlama Direktörü Oktay Çakıcı, Bölge Müdürü Sedat Yıldız kurdukları tanıtım standında Alcoa jantların özellikleri ve işletmeciye sağladığı avantajlar hakkında bilgiler verdiler. Alcoa Jantları Türkiye Satış Müdürü Murat Yıldırım, sektör mensupları ile buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ben otobüsçülük sektörünü diğer sektörlerden biraz daha ayırıyorum. Otobüs sektörü çok samimi bir sektör. Zaten ürünümüzü çok iyi tanıyorlar. İşletmede sağladığı avantajların da bilincinde bir müşteri grubu. Birçok otobüs firmasının filosunda Alcoa jantlarımız bulunuyor. Önümüzdeki süreçte yine otobüsçü dostlarımızla bir araya geleceğiz” dedi. 






Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159