MAN Motor Revizyon Kitleri yeni avantajlar sunuyor

banner113

Türkiye’de yıllardır sektöre öncülük eden MAN, portföyünde bulunan ve yüzde 60’ a varan fiyat avantajı sunan Motor Revizyon Kit portföyündeki kit çeşitliliğini 55‘e çıkardı. Tamamı orijinal yedek parçalardan oluşan Motor Revizyon Kitleri ile MAN Yetkili Servislerinde yapılacak motor bazlı tamiratlar artık çok daha önemli avantajlar sunuyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 12.03.2015, 14:31 12.03.2015, 14:43 Taşıma Dünyası
 MAN Motor Revizyon Kitleri yeni avantajlar sunuyor
Hem MAN servis ve orijinal yedek parça güvencesi taşıyan, hem de büyük fiyat avantajları sunan Motor Revizyon Kitleri ile ilgili değerlendirmede bulunan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu, “İş ortaklarımızın her zaman yanında olmaya ve her koşulda MAN müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

MAN, ürün ve hizmet alanındaki eşsiz niteliklerinin yanı sıra Yedek Parça portföyünde yaptığı değişiklikler ve geliştirmeler ile turizmden, lojistike, seyahatten ve inşaata kadar tüm sektörlerdeki yaşam boyu iş ortaklarına, işletme maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlıyor, cazip avantajlar sunuyor.  

Portföyü 55 adete çıkartılarak zenginleştirilen Motor Revizyon Kitleri, MAN Yetkili Servislerinde yapılacak en küçük çaplı tamirattan, en büyük yenilemeye kadar tüm tamiratlarda artık çok avantajlı fırsatlar sunuyor. Geleneksel MAN orijinal yedek parça ve servis güvencesini taşıyan, yüzde 60’a varan indirimler sağlayan Motor Revizyon Kitleri artık çok daha fazla motor tipini kapsıyor. MAN müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam edecek Motor Revizyon Kitleri, 2015 yılının ilk aylarından itibaren sunuldukları MAN Yetkili Servislerinde, müşterilerden yoğun talep ve takdir gördü.  

MAN’ın “yaşam boyu iş ortağı” olarak tanımladığı müşterileri, 1 yıl yedek parça garantisi taşıyan Motor Revizyon Kitleri ile, artık motor revizyon ve tamiratlarını, orijinal parçalar ile ve çok daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilecek. Bu hem işletme maliyetlerinde önemli bir tasarrufa yol açacak, hem de bu da araçlarının ikinci el değerine de doğrudan ve pozitif bir etki yaratacak. 



“MAN müşterisinin yüzünü güldürmeye devam edecek”
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Grup Müdürü Can Cansu, kit portföyündeki yeni gelişmeyle ilgili olarak, “MAN, eşsiz niteliklerinin yanı sıra satış sonrası hizmetler kapsamında da yaşam boyu iş ortaklarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Servis Hizmetleri ve Yedek Parça alanlarında sektöre öncülük eden uygulamalarımızın sonuncusu da; Hem güvencemizi taşıyan, hem de müşterilerimize çok önemli avantajlar sunan Motor Revizyon Kitleri oldu.  MAN olarak, müşterilerimizin, diğer bir deyiş ile yaşam boyu iş ortaklarımızın yüzünü güldürmeye ve her koşulda sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 




10 maddede, orijinal parça kullanımının önemi:
  

1. Tam Güvenlik: 
Araçlara uygulanan güvenlik testleri sırasında orijinal parçalar; çekme, sıkıştırma, deformasyon ve benzeri konularda son derece katı kriterleri sağlamaktadırlar. Orijinal yedek parçalar, ancak bu testleri başarı ile geçtikten sonra MAN güvencesiyle piyasaya sunulur.  

2. Yüksek Kalite Standardı: 
Orijinal MAN yedek parçaları, üretici OEM firmalarının standartlarına ek olarak yüksek MAN teknolojisine sahip araçtaki diğer parçalarla yüzde 100 uyumlu çalışma özelliğini taşırlar. 

3. Bir Yıl Garanti Altında: 
Orijinal MAN yedek parçaları 1 yıl boyunca MAN garantisi altındadır. 

4. Toplam Maliyet Düşük (Satın alma fiyatı / Kullanım ömrü): 
Yan sanayi ürünler, ilk satın alma maliyetinde sunduğu bazı avantajlara karşın, kullanım ömürlerinin çok daha kısa olması sebebiyle toplamda ortaya çıkarttığı maliyet ise çok daha yüksektir. 

5. MAN Güvencesi Altında Teknik Destek: 
MAN sattığı bütün orijinal yedek paçalarda, gerek kendi personeli, gerekse de tedarikçi firmanın uzmanları aracılığıyla teknik destek hizmeti vermektedir. Aracın tamamı hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan kişi ve kurumların verdiği kısıtlı teknik desteğin ise parçaların birbiri ile etkileşimi de düşünüldüğünde hiçbir zaman sağlıklı olmayacağı muhakkaktır. 

6. Sigorta Muafiyetleri: 
Başta AB olmak üzere çoğu gelişmiş ülkelerde, araçlardaki herhangi bir parçadaki hatadan dolayı meydana gelen hasarlarda, söz konusu parçanın uygun olmaması durumunda hasarı tazmin eden sigorta firması, uygun parça kullanılmaması nedeniyle araç sahibine rücu edebilmektedir. 

7. Estetik ve Sürüş Rahatlığı: 
MAN araçlarındaki kullanıcı odaklı tasarımlar nedeniyle, yürürlükteki standartlardan daha katı homologasyon eşik değerlerine uyularak, akustik konfor geliştirilmiştir. Özellikle kaporta tamiri ve izolasyon işlemlerinde orijinal MAN parçası kullanılmaması, sürüş konforu ve rahatlığının azalmasına ve aracın estetik görünümünü olumsuz etkilenmesine yol açacaktır. 

8. Sorunsuz Montaj: 
Orijinal MAN yedek parçaları yüzde 100 montaj uyumu özelliği taşımaktadır. Orijinal olmayan parçaların montajında sorunlar yaşanabilmekte, bazen montaj için ilave montaj elemanları ve ek uygulamalar gerekebilmektedir. Dolayısıyla orijinal olmayan parçalar, hem işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getiremeyebilmekte, hem de ilintili farklı fonksiyonlarda sorunlara yol açabilmektedir.  

9.  2. Elde Katma Değer: 
Bakım ve onarımı MAN Yetkili Servislerinde orijinal yedek parça kullanılarak yaptırılan araçların 2. el değeri, izlenebilirlik sağlanması ve orijinalliklerini korumaları nedeniyle yan sanayi ürün kullanılan araçlara göre çok daha yüksektir. 

10. Yakıt Tüketimi Ve Performans: 
Orijinal olmayan parçalar, araçtan en iyi performansın alınması yönünde hiçbir kontrol ve testten geçmediği için özellikle yakıt ve yağlama sistemlerinde kullanılmaları halinde arızaya neden olabilmekte, yakıt  ve yağ tüketimini de olumsuz yönde etkileyebilmektedirler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159