Pirelli yeni midibüs lastikleri zorlu şartlara meydan okuyor

banner113

Dünyanın endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon’un midibüs ve küçük kamyonlar için şimdi daha da geliştirilen “R85 Plus” serisi özel taban karışımı ve artırılmış sırt genişliği ile bir önceki nesline oranla %15 daha yüksek kilometre performansı sunuyor. Serinin güçlendirilmiş yanakları, kesilme ve kopmalara karşı %20 daha üstün direnç sağlıyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 11.03.2020, 10:29 11.03.2020, 14:40 Taşıma Dünyası
Pirelli yeni midibüs lastikleri zorlu şartlara meydan okuyor
Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve iş makinesi lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon, yük veyolcu taşımacılığı yapan midibüslere ve küçük kamyonlara yönelik geliştirdiği ‘R85 Plus’ serisi lastikler ile yüksek kilometre performansı vadederken, kesilme ve kopmalara karşı daha yüksek direnç garantisi sunuyor. 

Kesilme ve kopmalara karşı %20 daha yüksek direnç, %15 yüksek kilometre performansı

Serinin bir önceki nesle göre güçlendirilmiş yanakları; darbelere ve aşınmaya karşı %20 oranında yüksek direnç sunarken, daha uzun karkas ömrü ve mükemmel kaplanabilirlik vadediyor. ‘R85 Plus’, özel taban karışımı ve 4 adet çevresel kanalıyla üstün direksiyon kararlığı sağlıyor, aynı zamanda önceki nesle göre %15 daha yüksek kilometre performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.  

Artırılmış sırt genişliği sayesinde fren mesafesinin azaldığı seride, lamelli yapı lastik ömrü boyunca üstün tutunma ve düzenli aşınma sağlıyor. Devamlılık gösteren yeni merkez blok tasarımı; üstün çekiş, düzenli aşınma ve düşük gürültü özelliklerini bir arada sunuyor. Yanal bloklar  ise her koşulda üstün çekiş sağlıyor. 

Artırılmış karkas ömrü, üstün kaplanabilirlik ve daha uzun lastik ömrü

Pirelli patentli ‘çift katmanlı’ taban karışımı, yüksek silikalı hamur içeriğiyle ıslak zeminlerde maksimum tutunma gerçekleştiriyor. Öte yandan daha düşük dönme direnci ve yapısal bütünlük için düşük ısı oluşturan yapısıyla en düşük sıcaklıklarda dahi performansından ödün vermiyor. 

‘R85 Plus’ serisinin bütünüyle kauçuk kaplanmış kordları yorulmaya karşı direnç ve artırılmış karkas dayanıklılığı sağlıyor. Garantilenmiş düzenli aşınma, daha yüksek direksiyon hakimiyeti, artırılmış lastik ömrü, üstün kaplanabilirlik özelliğiyle en zorlu şartların dahi üstesinden gelebiliyor. Aynı zamanda daha konforlu bir sürüş deneyimi sunan seri, düşük gürültü seviye aralığı (68-72dB) ile de rakiplerine kıyasla üstünlük sağlıyor. 

‘R85 Plus serisi hem ön hem çeker aks deseninde de sahip olduğu“M+S ve 3PMSF” markalamaları sayesinde  tüm mevsimlerde kullanıcılarına yüksek güvenlikve üstün performans sağlıyor.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159