Pirelli'den filolar için mükemmel çözümler

banner113

Pirelli Marka Kalite Müdürü Oktay Ginalli: Yüzde 20 daha fazla kilometre ömrü olan Carrier All Season, kış lastiği yönetmeliklerine de uygun.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 07.11.2016, 11:10 07.11.2016, 11:16 Taşıma Dünyası
Pirelli'den filolar için mükemmel çözümler
Hem kuru hem de ıslak zemin üzerinde güvenliğin yanı sıra, üstün performans da sağlayan Pirelli’nin dört mevsim lastiği Carrier All Season; Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya ve Samsun’da gerçekleştirilen etkinliklerle Pirelli Bölge Yetkili Satıcılarına tanıtıldı. Türk Pirelli’nin İzmit’teki fabrikasında üretilen ve filolar için mükemmel çözümler sunan Carrier All Season’ın tanıtım toplantılarına yaklaşık 700 yetkili satıcı katıldı. 

Carrier All Season; yenilenmiş dört mevsim hamuru ve yeni taban profili sayesinde yıl boyunca hareketlilik ve güvenlik sunuyor. Bir önceki nesle göre yüzde 20 daha fazla kilometre ömrü olan Carrier All Season, kış lastiği yönetmeliklerine de uygun. Karlı zeminlerde artırılmış çekiş ve frenleme performansıyla kış sezonunda maksimum güvenlik ve hareket imkanı sunuyor. Bu nedenle, bu lastiği kullanan sürücüler, kış aylarında lastik değişimine de gerek duymuyor. ■






Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159