Prometeon bayileriyle buluştu

banner113

Prometeon Türkiye gelenekselleşen Bayi Konseyi’ni İstanbul’da gerçekleştirdi.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 31.05.2018, 13:58 31.05.2018, 14:02 Taşıma Dünyası
Prometeon bayileriyle buluştu
Prometeon Türkiye gelenekselleşen Bayi Konseyi’ni İstanbul’da gerçekleştirdi. Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar CEO’su Alp Günvaran ile birlikte, Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak ve Prometeon Türkiye Pazarlama Müdürü Faruk Uslu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıda tüm bölge ve genel müdürlük yönetim ekipleri hazır bulundu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden, bulundukları bölgeyi temsilen seçilmiş olan 12 iş ortağının katıldığı Bayi Konseyi’nde 2017 yıl sonunda gerçekleştirilen İş Ortakları Toplantısı’ndan bu yana elde edilen sonuçlar ve gelecek planları değerlendirildi. 

Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, Prometeon’un dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi olmasının önemli bir odaklanma ve uzmanlığı beraberinde getirdiğini, bunun da Prometeon’un başarılı ivmesinde önemli bir katkısı olduğunu belirtti: “2017 yılını pazarın üzerinde bir büyüme ile kapatmıştık. 2018 ilk çeyreğinde 2017 aynı döneme göre adet bazında yüzde 25’e yakın bir büyüme kaydettik ve yine pazarın üzerinde büyüdük. Bireysel kamyon şoförlerine yönelik yeni ticari uygulamalarımız ve etkinliklerimizle onlara dokunmaya devam edeceğiz.”

İş ortaklarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar CEO’su Alp Günvaran Prometeon’un dünyadaki yeni yapılanmasına değinerek, “Prometeon dünyada yeni bir organizasyon yapısı açıkladı. Bu kapsamda Türkiye dünyanın 4 ana bölgesinden birinin yönetim üssü ve 75 ülkenin merkezi konumunda. Bu Türkiye’de beraberce elde ettiğimiz başarılı performansın önemli bir sonucudur” dedi. 
Toplantının sonunda iş ortaklarının soruları yanıtlandı ve alınacak aksiyonlar belirlendi. Toplantı, birlikte yenen yemekle son buldu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159