Temsa Yedek Parçacıları Çalıştayda Buluştu

banner113

TEMSA, yetkili servis yedek parça sorumlularına yönelik Yedek Parça Çalıştayı düzenledi. İlk kez düzenlenen çalıştayda; TEMSA'nın pazardaki yeri, 2017 hedefleri, yedek parça sürecindeki bilgi ve kavramlar ile servis performans sistemine ilişkin paylaşımlar yapıldı.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 14.04.2017, 11:06 14.04.2017, 11:11 Taşıma Dünyası
Temsa Yedek Parçacıları Çalıştayda Buluştu
Türkiye’nin lider otobüs üreticisi TEMSA, yetkili servis yedek parça sorumlularına yönelik Yedek Parça Çalıştayı düzenledi. İlk kez düzenlenen çalıştayda; TEMSA'nın pazardaki yeri, 2017 hedefleri, yedek parça sürecindeki bilgi ve kavramlar ile servis performans sistemine ilişkin paylaşımlar yapıldı.

Pazarın en geniş ürün gamına sahip olan lider otobüs üreticisi TEMSA, her süreçte müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. TEMSA, satış sonrası hizmetlere yönelik olarak, yetkili servis yedek parça sorumlularının katıldığı ‘Yedek Parça Çalıştayı’ düzenledi. İlk kez düzenlenen çalıştayda katılımcılara, TEMSA organizasyonunda aldıkları yerin ve yarattıkları değerin önemi vurgulandı.    

Çalıştaya farklı lokasyonlardaki yetkili servislerde çalışan yedek parça sorumluları davet edilerek birbirleri ile tanışma imkanı sağlandı. Çalıştayda katılımcılara, TEMSA’nın pazardaki yeri, 2017 hedefleri, yedek parça sürecindeki bilgi ve kavramlar ile Servis Performans Sistemi kapsamındaki yedek parça kriterleri anlatıldı.

Çalıştayda ayrıca, ‘Yurtiçi Satış Süreci’, ‘Stok Planlama Süreci’, ‘Satınalma Süreci’ ve ‘Online Sistemlerin İşleyiş Süreci’ konu başlıklarında sunumlar yapıldı. Soru-cevaplarla kavramların anlaşılması sağlandı. 

Çalıştay kapsamında düzenlenen ve katılımın zorunlu olduğu eğitimlerin ardından, 61 yedek parça sorumlusuna sertifikaları verildi. Düzenlenen fabrika gezisinde ise katılımcılar, TEMSA’nın üretim süreçlerine yakından tanıklık etme olanağı buldular.

Çalıştay sonunda, Servis Performans Sistemine göre belirlenen 2016 yılının yedek parça sorumlularının ‘En’leri açıklandı. Seçilenlere CarrefourSa’dan alışveriş çeki ve TEMSA logolu yelek hediye edildi.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159