Alışan'ın rotası bu kez Erzurum oldu

banner113

“Alışan Mutluluk Taşıyor” projesi ile doğudaki köy okulları öğrencilerinin yeni yıl hediye dileklerini gerçekleştiren Alışan Lojistik’in bu sene ki rotası Erzurum oldu. Alışan ailesi, Erzurum Merkez Dereboğazı ve Söğütlü köylerindeki ilköğretim öğrencileri ile bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak oldu.1985 yılında kurulan ve bugün Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Alışan Lojistik’in, "Alışan Mutluluk Taşıyor" sloganı ile başlattığı ve Doğu illerini hedef alan projesinin bu yıl ki etabı Erzurum Valiliği'nin iş birliği ile gerçekleşti.

banner114
YAŞAM 30.12.2022, 15:17 02.02.2023, 00:54 Erkan YILMAZ
Alışan'ın rotası bu kez Erzurum oldu

Her sene bir doğu ilimizde uygulanan proje kapsamında bu yıl hedef il Erzurum olarak seçildi. Erzurum’un köy okullarında okuyan öğrenciler, Erzurum Valiliği aracılığı ile Alışan Lojistik çalışanlarına yeni yıl dileklerini mektupla gönderdiler. Mektuplarda yer alan dilekleri gerçekleştirmek için yola çıkan Alışan çalışanları, Erzurum Merkez Dereboğazı ve Söğütlü köylerindeki ilköğretim öğrencileri ile bir araya geldi. Alışan ailesi, kırtasiye malzemeleri, kitaplar, kıyafetler ve oyuncaklara kadar öğrencilerin istediği ve hayal ettiği dilekleri gerçekleştirdi.

Erzurum Valisi Okay Memiş’in katkıları ve Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü  Salih Kaygusuz’un katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Alışan Grup İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, "Doğu illerimizi hedef alarak başlattığımız ‘Alışan Mutluluk Taşıyor’ projemizin bu sene dördüncü yılı. Dördüncü yılımızda Erzurumlu yavrularımızla bir aradayız. Bizlere iletmiş oldukları yeni yıl dileklerini gerçekleştirebildiğimiz, onların yeni yıl heyecanlarına ortak olabildiğimiz için çok mutluyuz. Çocuklarımızın küçücük bir tebessümünü ve heyecanını paylaşabilmek bizler için tarif edilemez bir duygu. Bugün onların yüzündeki bu gülümsemeyi görmek, hayallerine dokunabilmek bizleri inanılmaz mutlu etti. Alışan ailesi olarak, geleceğimiz olan çocuklarımız için projeler üretmeye ve her zaman onların hayallerine ve mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş’e ve projemize destek sunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159