İlkem Turizm 6. Bahar Şenliği

banner113

İlkem Turizmin ev sahipliğini gerçekleştirdiği 6. Bahar Şenliğinin sponsorluğunu Mercedes Gülsoy Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
YAŞAM 09.06.2014, 17:13 09.06.2014, 17:43 Taşıma Dünyası
İlkem Turizm 6. Bahar Şenliği

İlkem Turizmin ev sahipliğini gerçekleştirdiği 6. Bahar Şenliğinin sponsorluğunu Mercedes Gülsoy Otomotiv gerçekleştirdi. Şenlik büyük bir coşkuyla 7 Haziran Cumartesi günü Polenezköy Bozhane Parkta gerçekleştirildi.

İlkem Bahar Şenliğine İlkem çalışanları, sürücüler, rehberler ve aileleri katıldı. Ayrıca Doğa Koleji, TürkTelekom İstanbul 2. Bölge Müdürü Celal Kor ve Filo Sorumluları Taha Yüzbaşıoğulları, İsmail Çağrı Hamamcı, Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Bünyamin Çelikten ve İller Koordinatörü Arzu Aydın, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Acar, İletişim Müdürü Mine Öztuncay katıldı.

Başarılı ve yoğun geçen bir yılın, mutluluğu tüm İlkem Ailesi çalışanları ile paylaşıldı yorgunluklar atıldı, tüm misafirler doyasıya eğlendi.

Her yıl festival havasında kutlanan Geleneksel Bahar Şenliği tüm hava koşullarına rağmen renklerinden hiçbir şey kaybetmedi. 

İlkem Sosyal Sorumluluk projelerinde; çalışan personelinin motivasyonuna ve firma olarak gerçekten kocaman bir aile olmanın önemini 6. Bahar şenliğiyle bir kere daha başarıyla gösterdi.

Mercedes-Benz araçlar sergilendi

İlkem 6. Bahar Şenliği saat 10:00 da start verdi. Öğle yemeği öncesinde sponsor Mercedes-Benz Bayii Gülsoy Otomotiv, minibüs, binek ve hafif ticari araçlarını müşteri ve konuklara sergiledi. Ayrıca  Mercedes Benz Used1 ikinci el Hafif Ticari Araç Satış ekibi etkinlikte yerini aldı. Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar ve Pazarlama Müdürü Mine Öztunca da etkinlikte yer alarak her zaman müşterilerinin yanında yer alacaklarını vurguladılar.

50 araçlık filo alımı duyuruldu

Ali Bayraktaroğlu, sponsorluk tanıtımına eşlik etti ve en önemli iş ortaklarından Gülsoy Otomotiv ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu, birlikte çok güzel işlerde yer aldıklarını ve alacaklarını söyledi. Bayraktaroğlu, ayrıca;  2014-2015 yılı için planlamaların yapıldığını, 50 adetlik filo alımının olacağını da şenlikte duyurdu.

Öğle yemeğinde mangal partisi yapıldı. Eğlenceli ve heyecanlı yarışmalarla eğlenen konuklar, hediyeler kazandı. Ödüller arasında Mercedes-Benz Türk’ten araç bakımı, altın ve ev eşyası vardı.

2013-2014 yılız sezonunda başarılı şirket çalışanlarına plaket sunumunun ardından yılın başyarılı kampüsleri seçildi. Anadolu Yakası yılın en başarılı kampüsü Ataşehir, Avrupa yakasının başarılı kampüsü ise Avcılar olarak duyuruldu.

DJ tarafından müziklerle eğlence zirveye tırmandı

Tüm gün çocuklar içinde birçok organizasyon gerçekleştirildi. Canlı langırt, palyaço eşliğinde oynanan oyunlar, dondurma ikramları… Büyük küçük demeden katılan herkes iş stresinden uzak, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, sektörde lider ve öncü marka olmalarının, çok çalışmaya, istikrara ve işinde profesyonel olan bir ekibe bağlı olduğunu belirtti. Bayraktaroğlu, "İlkem ailesi; azimle, fedakarlıkla çalışan, kaliteli personelin oluşturduğu bir kurum ve bende bu çerçeveye gururla bakan bir yöneticiyim. İlkem her yıl başarısını arttırarak, sektöre yön veren firma olarak yoluna devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Davetliler gün boyunca tamamen kendilerine özel hazırlanan bu özel günün tadını doyasıya çıkardı. 7 Haziran Cumartesi günü erken saatlerde başlayan görkemli organizasyon saat 18:00 de son buldu. Katılımcılar alanından ayrılırken herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme ve haklı bir gurur mevcuttu. Günlerce sözü edilecek İlkem Geleneksel 6. Bahar şenliği fotoğraflarda harika birer anı olarak arşivlenecek. Bir sonra ki yılın başarı ve büyüme planlamasının sinyalleri fazlasıyla verildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159