Konya Şehit Aileleri Derneği'nden Erol Özkaymak’a ziyaret

banner113

Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir, Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Otobüs İşletmeleri Derneği Başkanı Erol Özkaymak’ı ziyaret ederek şehit ailelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

banner114
YAŞAM 15.03.2021, 12:30 Erkan YILMAZ
Konya Şehit Aileleri Derneği'nden Erol Özkaymak’a ziyaret

Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir ve beraberindeki heyet Erol Özkaymak’ı ziyaret ederek Özkaymak ailesinin Şehit Ailelerine verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür etti.Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Recep Pekdemir, Özkaymak Holding’in merhum Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Özkaymak’ın Şehit Ailelerinin babası olduğunu ifade ederek, “Rahim bey her daim bizlere sevgisini göstermişti. Şahit Aileleri Rahim babalarını hiçbir zaman unutamaz. O ebedi dergahına çekildiği gün bizler öksüz kalmıştık. Ama bugün görüyorum ki oğlu Erol Özkaymak’ta babasının vasiyetine sahip çıkarak Şehit Ailelerini unutmamış. Bizler bunu görerek mutlu olduk. Rahim Özkaymak ve Özkaymak ailesi ne zaman bir şehit haberi alsa o acıyı en derinden hisseder. Her acı günümüzde yanı başımızda oldular. Verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit aileleri bize emanet

Şehit Ailelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Otobüs İşletmeleri Derneği Başkanı Erol Özkaymak’ta Şehit Ailelerinin kendileri için ayrı bir değere sahip olduğunu kaydetti. Vatan mücadelesi ve bütünlüğü için şehit düşen herkesin, 83 milyon insan üzerinde hakkı olduğunu belirten Erol Özkaymak, Şehit Ailelerinin kendilerine emanet olduklarını ifade etti. Erol Özkaymak Özkaymak Turizm olarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun şehit ailelerinin Otobüs seferlerinden ücret alınmadığını ve bundan sonra da alınmayacağını belirtti. Ziyaretin sonunda Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir verdiği desteklerden dolayı Erol Özkaymak’a plaket takdim etti.

Yorumlar (1)
Şener muratoğlu şehit ferhat muratoğlu nun babası 12 ay önce
BİZİ UNUTMADIKLARI İÇİN ŞEHİT BABASI OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM
banner117
15
açık
banner159