OPET ve Cem Yılmaz’dan Milli Takıma moral gecesi

banner113

EURO 2020 için 18 Mayıs’tan bu yana Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta kamp yapan A Milli Futbol Takımı, dün akşam çalışmalarına kısa bir mola verip OPET’in sürpriz organizasyonuyla marka yüzü Cem Yılmaz’ın sahne gösterisini izledi. OPET ve Cem Yılmaz “Güle güle gidin, güle güle gelin” sloganı ile EURO 2020’de Milliler’e başarılar diledi.

banner114
YAŞAM 29.05.2021, 16:23 29.05.2021, 16:26 Erkan YILMAZ
OPET ve Cem Yılmaz’dan Milli Takıma moral gecesi

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi Akaryakıt Tedarikçisi OPET, UEFA Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yolundaki Milli Takım’a marka yüzü Cem Yılmaz ile birlikte “Güle güle Gidin, Güle Güle Gelin” konseptli bir moral gösterisi düzenledi. A Milli Takım teknik heyeti, futbolcular, personel ve otelde bulunan aileleri takımın bir süredir kamp yaptığı Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta düzenlenen etkinlikte Cem Yılmaz’ın esprileriyle keyifli anlar yaşadı. Cem Yılmaz ve OPET, “Güle güle gidin, güle güle gelin” sloganı ile EURO 2020’de başarılar dilerken, Yılmaz’ın sahne performansı takım tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin bitiminde ise A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanı Burak Yılmaz ve oyuncular, Cem Yılmaz'a imzalı Milli Takım forması hediye etti.

OPET’in marka yüzü Cem Yılmaz, OPET olmaya öykünen ve bir taraftan da OPET’i kendine rakip gören Farketmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez rolünde serinin devam filmleri ile pek yakında yeniden ekranlarda olacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159