banner69

Servisçiler, İSAROD’un pikniğinde buluştu…

banner113

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ‘İSAROD’un bu yıl 6’ıncısını düzenlediği geleneksel birlik ve dayanışma pikniği 23 Mayıs Cumartesi günü Maslak Fatih Ormanları’nda gerçekleştirildi.

banner114
YAŞAM 28.05.2015, 15:49 28.05.2015, 16:01 Taşıma Dünyası
Servisçiler, İSAROD’un pikniğinde buluştu…

Geleneksel piknik organizasyonuna İstanbullu yüzlerce servisçi katıldı.
Organizasyon kapsamında Karsan Bursa’da üretimini gerçekleştirdiği servis ve turizm taşımacılığına yönelik Hyundai marka yeni araç H350 ve minibüs modeli Jest’i bayi Gürsözler Otomotiv ile tanıttı.
Anadolu Isuzu bayi Çetaş ile Novo, D-Max ürünleri ile etkinlikte yer aldı.
Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yürüttüğü Volkswagen bayi General Oto Crafter aracını servisçilere tanıttı.
Fiat Ducato ürününü servisçiler ile buluştururken dizayn şirketi Smartvay iç dizaynı yapılmış Fiat, Volkswagen ve Ford araçları ile etkinlikte yer aldı.
Etkinlikle Continental de lastik ürünlerini tanıttı. Servisçiler organizasyonda sergilenen araçlara yoğun ilgi gösterdi.

Piknik organizasyonunu ziyaretçileri arasında 7 Haziran Genel seçimlerinde MHP İstanbul milletvekili adayları da vardı. Piknik alanında Mehteran Takımı’nın çaldığı marşlar ve çalınan şarkılarla halay çeken, horon tepen servisçiler büyük çoşku ile eğlendiler. İSAROD yönetimi sponsor şirketlere birer plaket sunarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ayrıca İSAROD yönetimi servisçilik alanında 25 yıldır hizmet veren üyelerine birer plaket ile onurlandırdı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159