2 Tourismo, 2 Conecto teslimatı

banner113

Çağdaş Güven Turizm ve Siirt İl Özel İdaresi’nin tercihi Tourismo oldu. İstanbul Halk Otobüsü şirketi de 2 Conecto aldı.

banner114
YOLCU TAŞIMA 06.04.2018, 11:41 06.04.2018, 11:47 Taşıma Dünyası
2 Tourismo, 2 Conecto teslimatı

Hasmer tarafından Çağdaş Güven’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Orhan Çayır’a teslim edildi. Teslimat esnasında, geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde Tourismo araçlarını kullananların yolculuk sırasında yakıttan oldukça tasarruf ettiği dile getirildi. Çağdaş Güven yetkilileri, Mercedes-Benz kalitesine güvendiklerini ve yatırımlarından hiç şüphe etmediklerini belirtti.





Siirt İl Özel İdaresi teslim aldı
Mercedes-Benz Türk tarafından Siirt İl Özel İdaresi’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Siirt İl Özel İdaresi yetkililerine teslim edildi. Yetkililer, Tourismo 15 RHD aracını seçerken yüksek kalitesini ve yüksek yakıt tasarrufu özelliklerini göz önünde bulundurduklarını belirttiler. Teslimat sırasında, Tourismo 15 araçlarının yüksek ikinci el fiyatları da vurgulandı.



İstanbul Halk Otobüsü’ne 2 Conecto
Mercedes-Benz Türk, İstanbul Halk Otobüsü’ne 2 adet Conecto satışı gerçekleştirdi. Araçlar, Ekrem Balaç, Mükerrem Balaç ve Baki Balaç’a teslim edildi. Conecto otobüslerinin müşteri dostu yakıt performansı ve yüksek konforu vurgulanırken, Ekrem Balaç, Conecto otobüslerini düşük işletme maliyetlerine sahip olması ve değişmeyen kalitesinden dolayı tercih ettiklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159