Ben Turizm filosunu Mercedes-Benz Travego ile güçlendirdi

banner113

Ben Turizm 22 Mercedes-Benz Travego daha satın aldı. Bu teslimat ile Ben Turizm araç parkındaki Mercedes-Benz otobüs sayısı 36 adede çıktı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 09.04.2014, 11:42 14.04.2014, 13:12 Taşıma Dünyası
Ben Turizm filosunu Mercedes-Benz Travego ile güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk otobüs teslimatlarını sürdürüyor. Benz Turizm’e Koluman Gaziantep tarafından satışı gerçekleştirilen 22 Travego, Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim edildi.

8 Nisan Salı günü gerçekleştirilen teslimat törenine Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Arap Özkeleş, İstanbul Bölge Müdürü Doğan Özdeniz, İstanbul Yazıhane Sorumlusu Yunus Dal, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Busstore Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Erdal Kaş ve MSI Funtoro yönetiminden Direktör Machine Tsai ve MSI Türkiye Yöneticisi Semih Chiu katıldı. 

Yıldızdan şaşmıyoruz 

Törende konuşan Mehmet Özkeleş, “filomuzda 2011, 2012 araçlar vardı. Bu araçları takasa vererek 2014 model ile yeniledik. ‘Yenilenemezseniz, yenilirsiniz’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Araçların dörtte üçünü yeniledik. Geri kalan araçlarımızı üç akslı olarak planlıyoruz. 2016’da yeni çıkacak ürünle birlikte yine filomuzun tamamını yenilemeyi hedefliyoruz. Finansman konusunda Mercedes bize yardımcı oldu. O konuda da teşekkür ediyoruz. Filomuzun tamamı Mercedes. Yıldızdan şaşmıyoruz” dedi. 

46 yıldır var olmanın avantajı 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Burak Tarım, yıla Setra teslimatları ile başladıklarını belirterek, “Turizm tarafına en yüksek satış adedi olan 38 Tourismo’yu teslim ettik. Bu yıl şehirlerarasında en yüksek adetli satışımızı da şimdilik Ben Turizm’e yaptık. Bölge için önemli bir yatırım. Ciddi bir alım. Hem Gaziantep’e, hem ülkemize hem Ben Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.  İşbirliğimizin devamı açısından da bu teslimat bizim için çok önemli. 46 yıldır bu sektörde var olmanın avantajıyla geçmişte olan ilişkilerimizi, bağlarımızı bugünlere taşıyoruz. Daha sonra da geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Bu bizim için önemli bir mirastır. Mercedes’in otobüs sektöründe taşıdığı en önemli sorumluluklarından bir tanesi de bu miras” dedi. Bu yatırımda her zamanki gibi takas, finansman, sigortanın bir arada olduğunu belirten Burak Tarım, “En kuvvetli olduğumuz yanlardan bir tanesi. Bu bir iş modeli oldu. Bu bizim hizmet bütünümüzü işaret ediyor. Gaziantep Koluman son derece kuvvetli bir bayi.  Bölge hakimiyeti önemli. Bu operasyonda önemli katkıları var. Koluman’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Burak Tarım, zaman zaman sektörden 3 aks otobüse yönelik talep geldiğini, siparişe yönelik bu ürünlerin üretimini yaptıklarını kaydetti. 

İki tarafa da hayırlı olsun 

Gaziantep Koluman Otobüs Satış Müdürü Erdal Kaş, Ben Turizm ile çok eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu vurgulayarak, “Çok güzel bir alışveriş oldu. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz. İşbirliğimiz sürecek. 3 aks otobüs yatırımı konusunda görüşmelerimiz sürüyor. 22 adet önemli bir adet. 2013’ü 108 adet otobüs satışı olarak tamamladık ve bu yıl da Gaziantep Koluman olarak bu seviyelerde bir satış hedefliyoruz” dedi. ■


Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Arap Özkeleş:

Funtoro, koltuk arkası ekranda tek tercihimiz 

Teslimat töreninde MSI Funtoro yönetiminden Direktör Machine Tsai ve MSI Türkiye Yöneticisi Semih Chiu da hazır bulundu. Mehmet Özkeleş, Funtoro tercihlerini şu şekilde açıkladı: “Funtoro ilk çıktığı günden beri kullanıcısı olduk. Bir sıkıntımız olmadı. Her konuda yardımcı oluyor, anında müdahale edebiliyorlar. Sayın Ahmet Dönmezoğlu her zaman bize yardımcı oldu. Yeni çıkardıkları ürünler de çok hoşumuza gitti. 10 inç HD ekran, internet bağlantısı var. Radyo yayını otomatik olarak arayabiliyorsunuz. Ürünler gerçekten çok kaliteli. Onun için biz de Funtoro ile devam etmeye karar verdik.  Yolcularımızın da çok memnun olduğunu gördük. Ayrıca galerilerimizdeki ikinci el otobüslerde koltuk arkası ekran Funtoro ise daha yüksek fiyattan satabiliyoruz. 

Ben Turizm ile işbirliğinden gurur duyuyoruz 

MSI Corporation Funtoro Direktörü Machine Tsai ve Semih Chiu da, “Funtoro bütün dünyada kaliteli ürün ve kaliteli hizmet önceliğiyle hareket ediyor. Bu yüzden şu anda koltuk arkası ekran sektöründe dünyanın birinci markasıyız. Her zaman ürünümüzün arkasında duruyoruz. Kalite konusunda çok titiz davranıyoruz. Bu yüzden birinci olduk. Ben Turizm ile devamlı çalışıyoruz. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.  Ben Turizm ile çalışmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu. ■


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159