Can Dersim Tunceliler 14 Travego S aldı

banner113

Can Dersim Tunceliler, yeniden Mercedes-Benz’i tercih ederek 14 adet Travego S alımı gerçekleştirdi. Bu teslimat ile Can Dersim Tunceliler tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 24’e çıkardı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 23.03.2015, 15:45 23.03.2015, 15:49 Taşıma Dünyası
Can Dersim Tunceliler 14 Travego S aldı
Tunceli merkezli Can Dersim Tunceliler, yeniden Mercedes-Benz’i tercih ederek Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv Erzurum Şubesi aracılığıyla 14 adet Travego S alımı gerçekleştirdi. Bu teslimat ile Can Dersim Tunceliler tamamı Mercedes-Benz marka otobüslerden oluşan filosundaki araç sayısını 24’e çıkardı.   

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu,  Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, BusStore Alım Satım Danışmanı
Erman Geyik, Gelecek Otomotiv Erzurum Şubesi Genel Müdürü Serdar Tümerdem, Otobüs Satış Müdürü Şener Başçoban, Can Dersim Tunceliler Şirket Ortakları Mehmet Kılıç, Kazım Aslan, İbrahim Özdemir ve bireysel otobüsçü Zeki Şimşek ve Hasan Orhan katıldı. 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Can Dersim Tunceliler firması ile Gelecek Otomotiv Erzurum bayimizin toplam 14 adetlik Travego S anlaşmasına bağlı olarak ilk 5 adet Travego S aracın teslimat törenini yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Can Dersim Tunceliler firmasına teşekkür ediyor ve teslimatını gerçekleştirdiğimiz Travego S serisi araçlarımızın müşterimize bol kazanç sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.  

Can Dersim Tunceliler Şirket Ortağı Kazım Aslan ise, “2013’te 11 adet 2011 model Travego 15 SHD araçlarımızı takasa verip yerine 16 adet Travego 15 SHD almıştık. Bu yıl ise 2013 model araçlarımızı takasa verip yerine 2015 model TravegoS 15 SHD aldık. Hedefimiz araç filomuzu genç tutmak. Tercihimizi yine Mercedes-Benz’den yana kullandık. Çünkü bizim için geniş servis ağı, ikinci el fiyatlarının yüksek olması ve yedek parçayı kolay bulabilmek önemli etkenler. Araç alımımızı yine Gelecek Erzurum bayisi ile yaptık. İyi ortak olduğumuzu düşünüyoruz” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159