Didim Seyahat 2+1 seferlerine başladı

banner113

Didim’in yerel firması, Didim Seyahat filosuna kattığı araçlarla 2+1 seferlerine yeniden başladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 08.04.2015, 11:49 08.04.2015, 12:04 Taşıma Dünyası
Didim Seyahat 2+1 seferlerine başladı
Otobüs sektörünün havayolu sektörü ile rekabet koşullarında koltuk arkası televizyonlardan sonra en büyük kozu olan 2+1 koltuk düzenine sahip otobüsler şimdiye kadar birçok büyük firmaya bu konuda pek çok avantaj sağlamış, netice olarak da sektörün büyük firmalarının hepsinin filosunda 2+1 seferleri yerini almıştır. Bunun yanında yerel firmalar da mevcut talep doğrultusunda filolarına 2+1 otobüsler, güzergahlarına da 2+1 seferleri eklemeye devam ediyor.

2013 yılının yaz aylarında filosuna kattığı 2 adet Neoplan Tourliner L ile Didim merkezli 2+1 seferlerine başlayarak Ege Bölgesi'nin beşinci 2+1 seferlerine sahip Didim Seyahat, Didim-Ankara-Didim arasında süren “Didim Keyif” adı verilen seferlerini bir süre sonra sonlandırmıştı. İnternet bağlantısı, koltuk arkası televizyon, geniş diz mesafeli koltuklar ve en önemlisi büyük firmalara alternatif olarak Ege Bölgesi’nin Afyonkarahisar, Denizli ve Aydın gibi birçok il ve yolcu potansiyeli olan ilçesinden geçmesi Didim Keyif'in kısa sürede yolcu potansiyeline ulaşmasını sağlamıştır. 

Geçtiğimiz günlerde, filosundaki 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD'yi 2+1 koltuk düzenine çevirerek yeniden 2+1 seferlerine başlayan Didim Seyahat, geçmişte olduğu gibi yeni 2+1 seferlerini de Didim-Ankara-Didim arasında gerçekleştiriyor. "Didim Keyif" adı verilen 2+1 seferlerinde Didim Seyahat yolcusuna geniş diz mesafeli koltuklar, her koltukta 220V priz, Wi-fi internet bağlantısı ve 10” boyutunda koltuk arkası televizyonlar gibi hizmetler sunuluyor. Her gün Didim-Denizli-Ankara ve Ankara-Denizli-Didim arasında gerçekleştirilen 2+1 seferleri Didim'den 20:00, Ankara'dan ise 21:30 kalkışlı olarak iki araçla faaliyet veriyor.

Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, Didim Seyahat’in 1965 yılında yolcu taşımacılığı hizmet sürecine başladığını belirterek, "40 midibüs aracımızla Didim-Söke, Didim-Aydın arasında hizmet verirken büyük otobüslerle Didim-İzmir ve Didim-Ankara hattında seferler düzenliyoruz. Didim-Ankara hattında 2+1 koltuk düzeninde otobüslerle Didim Keyif farkı ve konforu ile hizmet veriyoruz" dedi. Filolarını her geçen gün yenilediklerini kaydeden Cengiz, "15 Mayıs'tan itibaren Didim-İstanbul yolunda da hizmet vermeye başlayacağız. Bu hatta hizmet vermemize yönelik büyük bir talep vardı" şeklinde konuştu. ■





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159