banner69

Kâmil Koç ve Malatya Zafer Turizm güçlerini birleştirdi

banner113

Türkiye’nin lider karayolu yolcu taşıma şirketi Kâmil Koç ve Malatya’nın önde gelen şirketlerinden Zafer Turizm güçlerini birleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.04.2017, 14:16 10.04.2017, 14:19 Taşıma Dünyası
Kâmil Koç ve Malatya Zafer Turizm güçlerini birleştirdi
Türkiye’nin lider karayolu yolcu taşıma şirketi Kâmil Koç ve Malatya’nın önde gelen şirketlerinden Zafer Turizm güçlerini birleştirdi.
Malatya’yı 2015 yılında ulaşım ağına ekleyen karayolu yolcu taşıma sektörünün lider firması Kâmil Koç, şehrin en güçlü otobüs şirketi olan Zafer Turizm ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşma kapsamında Nisan 2017 itibariyle Zafer Turizm, yoluna Kâmil Koç çatısı altında devam edecek. 

Türkiye’nin dört bir yanına seferler

Malatyalılara en iyi hizmeti sunma parolasıyla yola çıkan Kâmil Koç, Zafer Turizm ile güçlerini birleştirerek Malatya kalkışlı ve varışlı seferlerini çeşitlendiriyor. Yeni işbirliğiyle birlikte Malatya’dan Türkiye’nin dört bir yanına sefer düzenlemeye başlayan Kâmil Koç şehirde gücüne güç katmaya devam ediyor.

Kâmil Koç-Malatya Zafer Turizm işbirliği süreciyle ilgili açıklama yapan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Cengiz Doğan, “Kâmil Koç Malatya’da yaklaşık iki yıldır hizmet veriyor. Bu iki yıllık süre zarfında, Malatyalıların şirketimize göstermiş oldukları ilgiden de güç alarak yeni bir işbirliği sürecine girdik. Malatya Zafer Turizm il özelinde son derece önemli bir marka, bu anlamda gerek hizmet anlayışı gerekse iş yapış şekliyle Malatya’nın gururu olmuş. Malatya Zafer ve Kamil Koç’un karayolu yolcu taşımacılığı sektörüne bakışı ve hedefleri açısından büyük benzerlikler gördük ve iki markanın güçlerini birleştirmesine karar verdik. Bu işbirliğini Malatyalılara daha iyi hizmet sunmak adına fırsat olarak görüyor ve herkese hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. ■


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159