Metro Turizm Erzurum yolunda

banner113

2 Mart Pazartesi günü Erzurum Cumhuriyet Caddesi Havuzbaşı alanında düzenlenen törene, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl ve Metro Turizm’in Türkiye’nin her bölgesinden gelen iş ortakları katıldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.03.2015, 10:46 11.03.2015, 10:57 Taşıma Dünyası
Metro Turizm Erzurum yolunda
2 Mart Pazartesi günü Erzurum Cumhuriyet Caddesi Havuzbaşı alanında düzenlenen törene, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Umut Kahraman, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl ve Metro Turizm’in Türkiye’nin her bölgesinden gelen iş ortakları katıldı.


Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, “Metro Turizm’i sektördeki diğer firmalardan ayrıcalıklı ve güçlü kılan en önemli özelliği, genç araç filosuna sahip olmasıdır” dedi. 2014 yılında yaptıkları finansal atılımlarla hedeflerine ulaşarak sektördeki liderliklerini korumayı başardıklarını belirten Ayyıldız, “2015 yılında da sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle sektördeki açık ara liderliğimizi pekiştirecek atılımlar gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız sayesinde yatırımlarımızı sürdürmeyi ve organizasyon yapımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Metro Turizm’i sektördeki diğer firmalardan ayrıcalıklı ve güçlü kılan en önemli özelliği genç araç filosuna sahip olmasıdır. Bu yıl 100 adet Temsa Safir VIP Suit otobüs alımıyla araç filomuzu büyüterek daha genç bir filoyla kaliteli bir hizmet sunuyoruz. 

2015’i kalite yılı ilan ettik

Metro Turizm ailesi olarak bu yılı ‘Kalite Yılı’ olarak belirlemiş bulunmaktayız. Doğu Anadolu’nun en önemli üssü olarak gördüğümüz Erzurum’da; “Yeni Türkiye, Yeni Erzurum, Yeni Metro” sloganıyla Metro Turizm olarak amiral gemisi karayolu taşımacılığı başta olmak üzere turizm (Metro Travel) ve kargo (Metro Kargo) faaliyet alanlarımızla Erzurum halkının hizmetinde olmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına Erzurum kalkışlı 2+1 Suit araçlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile sefer başlatıyoruz. Erzurum’da ticari yatırımlar dışında, kent içinde sosyal sorumluluk projelerine ve spora destek olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda ayağımızın tozu ile BB Erzurumspor ile sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu desteğimiz, B.B Erzurumspor süper lige çıkana kadar devam edecek” dedi. ■



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen
Erzurum halkına hayırlı olsun 

Sekmen, Metro Turizm’in Erzurum’daki yeni yapılanmasından mutlu olduklarını belirtti: “Karayolu yolcu taşımacılığı sektörün lider firması Metro Turizm’in, Erzurum halkına yakışır araçlarla, kaliteli hizmeti vereceğine hiç şüphemiz yok. Metro Turizm’in Erzurum halkının kullanımına sunduğu yeni araçların hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”



Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız: Metro Turizm ailesi olarak bu yılı ‘Kalite Yılı’ olarak belirlemiş bulunmaktayız.





Metro Turizm, 100 adetlik Safir VIP yatırımının 15 adetlik bölümünü daha Erzurum’da düzenlenen törenle teslim aldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159