Pamukkale Turizm 20 Tourliner, 50 Lion’s Coach aldı

banner113

Pamukkale Turizm, geçen sene olduğu gibi bu yıl da 70 adetlik otobüs alımında yine MAN’ı tercih etti. 2018 yılının başlangıcında, 20 adet 13 metre Neoplan Tourliner, 50 adet de yeni MAN Lion's Coach 2+1 VIP’den oluşan 70 adetlik sipariş veren Pamukkale Turizm, ilk 35 aracı teslim aldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 23.04.2018, 11:29 23.04.2018, 11:44 Taşıma Dünyası
Pamukkale Turizm 20 Tourliner, 50 Lion’s Coach aldı
Pamukkale Turizm’in 70 otobüslük siparişlerinin ilk bölümünü oluşturan 25 adet yeni MAN Lion’s Coach ve 10 Neoplan Tourliner 13 metre2+1 VIP otobüsün teslimine ilişkin tören, 14 Nisan Cumartesi günü, Antalya’da düzenlenen MAN Lion’s Coach Lansmanı’nda gerçekleştirildi.

Lion’s Coach Lansmanı’nda gerçekleştirilen tören; Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Özmal Filo Müdürü Ahmet Aksoy ve Pamukkale Turizm Bölge Koordinatörleri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ile Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu, Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve Şensan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Şen’in katılımıyla gerçekleştirildi. 

İlkler Pamukkale’ye 
Törenin açılış konuşmasını yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, yeni Lion’s Coach 2+1 otobüsün ilk teslimatını Pamukkale Turizm’e yaptıklarını belirterek, “Pamukkale Turizm, geçmiş yıllardaki işbirliğimizin devamı olarak bu yıl da yeni Lion’s Coach otobüs aldı. Bugünkü törende iki otobüsümüz bulunuyor, ama firma ile yaptığımız 70 adetlik anlaşmanın ilk 35 adedini teslim ediyoruz” dedi. 

Ne yaptığımızın farkındayız 
Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, geçen yıl Ankara’da gerçekleştirilen törende dile getirdiği noktaya tekrar değindi: “Aynı konunun altını çizmek istiyorum. Markalar elbette büyük ama o markaları temsil edenlerin kendi aralarında kurduğu samimi ve dürüst iletişim sonucunda oluşan dostluklar işte ticareti bu noktaya getiriyor. Bu projede emeği geçen Sayın Tuncay Bekiroğlu’na, Sayın Can Cansu’ya, MAN ekibinde yer alan arkadaşlara, MAPAR’dan Yalçın Şahin’e, Şensan’dan İlyas Şen’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 70 otobüsün ilk 35 adedini teslim aldık. Ne yaptığımızın farkındayız. Kurların bu kadar riskli olduğu bir dönemde yatırım yapmanın ne kadar zor olduğunu sanıyorum hep birlikte görüyoruz. Ama ülkemize ve geleceğine güveniyoruz. Araçlar, bir haftadır yollarda, beklentimizin çok üzerinde olumlu tepkiler aldık. Bunun da güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum.”     

17,5 milyon Euro
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “Pamukkale Turizm’in son yıllardaki hızlı yükselişine bir nebze de olsun katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Sayın Mustafa Özdalgıç sektörümüzün bana göre en büyük duayeni. Kendilerine, güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Pamukkale Turizm ailesine Sayın Turan Bababalım, Mazlum Bababalım ve Cafer Sadık Bababalım’a kurumumuza gösterdikleri teveccüh ve güven için teşekkür ediyorum.  17,5 milyon Euro’luk bir yatırımdan bahsediyoruz. Araçlarımızın yüksek performansı ile çok hızlı sürede geri ödenir ve daha büyük yatırımların başlangıcı olur. Allah kazasız, belasız kullanma nasip etsin” dedi.

ÖNE ÇIKANLAR... ÖNE ÇIKANLAR...  ÖNE ÇIKANLAR...

3 yılda 220 otobüslük yatırım 
2016 yılında 100 MAN otobüs alan Pamukkale Turizm, 2017 yılında 50 otobüs ile yatırımlarına devam etti. 2018 yılında da firma 20 Tourliner ve 50 adet Lion’s Coach yatırımı yapıyor. ■

Yeni sürprizler olabilir 
Tören sonrasında Tuncay Bekiroğlu’na, Pamukkale Turizm’e yapılan teslimatın yılın en büyük filo teslimatı mı olacak sorusunu yönelttik, “Daha durun bakalım, yeni süprizlerle gelebiliriz. Pamukkale’nin çok daha büyük stratejik hamleleri olabilir. Belki daha büyük partiler gelebilir”dedi.  

Alibeyköy Terminali’ne dönüyor 
Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu.  Yılın yolcu talebi açısından çok iyi başladığına ancak maliyetlerin de çok arttığına dikkat çeken Özdalgıç, “Maliyetlerimiz çok artıyor. Bu artışı bilet fiyatlarına yansıtamıyoruz. Özellikle akaryakıttaki artışı bilet fiyatlarına yansıtamadığımız takdirde çok sıkıntı yaşayacağız. Yılbaşından bu yana akaryakıta yüzde 10 artış geldi. Geçen yıl ile bu yıl arasında artış yüzde 30 oldu. Bunun sonucunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Arpa ekiyoruz, buğday biçeceğiz diye bekliyoruz. Kimse bunun farkında değil. Yolcu artışı olsa ne olacak ki? Bilet fiyatlarını artırmadığınız takdirde bir şey olmaz. Hedeflerimizin yüzde 5 üzerindeyiz. Maliyetler bilet fiyatlarına yansımadıkça verimlilik olmuyor. Verimlilik olmadığında sektör darboğaza gidiyor, buna hep birlikte çözüm bulmamız gerekiyor” dedi. 
Özdalgıç, İstanbul’da yolcuya hizmet verme noktasında yeniliklere gideceklerini de belirtti: “Alibeyköy Terminali’nde tekrar hizmet vermeye başlayacağız. Onun haricinde İstanbul’da 4-5 noktada hizmet vereceğiz.” 








Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159