banner69

Temsa’dan Metro Rent A Bus AŞ’ye 5 Safir, 5 Prestij

banner113

Filosunda 45 araç bulunan Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama AŞ filosuna 54 koltuklu 5 Safir ve 27 koltuklu 5 Prestij otobüs kattı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 05.05.2014, 11:10 05.05.2014, 11:15 Taşıma Dünyası
Temsa’dan Metro Rent A Bus AŞ’ye 5 Safir, 5 Prestij

30 Nisan Çarşamba günü Temsa’nın Altunizade’deki merkezinde düzenlenen törene TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Değirmenci, Hasan Kurnaz, Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Korkmaz, Genel Müdür Cömert Ağat, Metro Otomotiv Paz. San. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybas Dağ, Kurumsal İlişkiler Sorumlusu ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan katıldı. 

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Metro Rent A Bus şirketine Safir ve Prestij araçları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Metro Turizm, ülkemizin en büyük taşıma şirketi. Sadece taşıma şirketi değil, çeşitli iş kollarında lider olmayı hedefleyen şirketin Rent A Bus alanında bizlere açtığı yolda, Sayın Genel Müdür Cömert Ağat ve ekibiyle en iyi noktalara ulaşacağına inanıyorum. Turizm ve servis taşımacılığında ekonomik çözümler sunan 54 koltuklu tek dingilli 13 metrelik Safir aracımızı tercih etmeleri bize ayrıca keyif veriyor. Kendilerine bu yolda çok büyük başarılar diliyorum. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk ve tüm çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  

Güvenlik ve konfor donanımları ile fark yaratacağız

Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama AŞ Genel Müdürü Cömert Ağat da 5 Safir ve 5 Prestij alımı ile araç parkını büyütmeye devam ettiklerini belirterek, “Temsa ile yapılan anlaşma ile 54 koltuklu 5 Safir ve 27 koltuklu 5 Prestij aracı filomuza katıyoruz. Ülkemiz insanının güvenli ve konforlu taşınması için ciddi bir yatırıma girişiyoruz. Araçlarımızda bulunan güvenlik donanımları sürücülere yol desteği verirken, konforlu bir seyahat süreci yaşanmasına katkı sağlayacak. 2014 yılını yatırım yılı olarak başlatmış bulunuyoruz” dedi. 

80 araçlık filo 

Yatırım planlamalarını 2015 yılına göre yaptıklarını ve 80 araçlık bir filoya ulaşmak istediklerini belirten Cömert Ağat, turizm taşımacılığında en büyük eksiklik olan standart hizmet yapısını oluşturmak istediklerini belirtti. Ağat, otobüs kiralama şirketi olarak kurumsal kimlikle çalışan ilk şirket olduklarını da açıkladı.

Hedef liderlik 

Metro Rent A Bus Otobüs Kiralama AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin Korkmaz, turizm taşımacılığında da lider olmak için Metro Rent A Bus şirketini 22 Şubat tarihi itibariyle kurulduğunu belirterek, “Turizm sektöründe standart olmayan, maliyete ve kişi sayısına göre 78 kişilik, 54 kişilik, 35 kişilik, 27 kişilik, araç filosu oluşturduk. 54 kişilik araçlar turizm taşımacılığında, özellikle şehir içinde büyük bir ihtiyaçtı. Temsa ile yaptığımız işbirliği ve Safir araçlarla bu ihtiyacı giderdik. Ayrıca bütün araçlarımıza koltuk arkası tv, uydu, dijitürk, internet, özellikle kolejlere araç verdiğimiz için çizgi filmleri yükledik. Kapalı devre kamera sistemi koyduk. Tamamen yazısız, turizm standartlarına uygun beyaz renkte araçlardan filomuz oluştu. En kaliteli ve en uygun fiyatlarla hizmet sunarak, turizm taşımacılığında lider bir şirket olma hedefiyle yola çıktık” dedi.  

Acem Turizm Taşımacılık isminde kendi firması da olduğunu belirten ve 15 yıldır turizm taşımacılığı alanında bulunduğunu ifade eden Korkmaz, “Metro Rent A Bus ile turizm taşımacılığına kazandırmayı hedefledik. Biz bu alanda farklı standartlarda araçlarla çalışmaya başladık. 78 kişilik araçlar hiçbir firmada yok. Çift katlı bu otobüsler özellikle üniversite etkinliklerinde çok büyük ihtiyaç görüyor. 54 kişilik Safir araçlar da belediyelerden ve okullardan aldığımız işlerde çok önemli bir ihtiyaçtı. Otogar mantığı ile bu işin yapılamayacağını Sayın Galip Öztürk’e ifade ettim ve o da bunu kabul etti. Biz fiyatta değil, hizmette rekabet edeceğiz” dedi.  ■


Turizm Otobüsçüleri Derneği TUR-DER kuruluyor 

Ülke geleceğinin turizm sektöründe olacağını belirten TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, “Turizm taşımacılığına yönelik İstanbul ağırlıklı bir dernek var, ama bu dernek  dar kapsamlı çalışmalar yapıyor. Biz ülkemizdeki tüm turizm taşımacılarını bir dernek çatısı altında buluşturma kararı aldık. Turizm Otobüsçüleri Derneği TUR-DER’in kuruluşu için gerekli başvuruyu yapıyoruz. Turizm taşımacılarını kapsayan güçlü bir dernek olacak” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159