Yeni Kaş Otobüs Terminali hizmet vermeye başladı

banner113

Kaş-Antalya karayolu üzerinde olan ve ilçenin 11 km uzağındaki Ağullu Mahallesi’ndeki yeni Kaş Otobüs Terminali hizmet vermeye başladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 18.12.2019, 10:55 18.12.2019, 11:01 Taşıma Dünyası
Yeni Kaş Otobüs Terminali hizmet vermeye başladı

Turizm sektörünün en önemli merkezlerinden olan Antalya’nın Kaş ilçesi yeni otobüs terminaline kavuştu. Kaş Otobüs Terminali Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığına bağlı Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü’nden T1 yetki belgesini de alarak şehir içi ve şehirlerarası taşımacılara yönelik hizmet vermeye başladı.





Kaş Terminali’ne yazın 100, kışın 55 otobüs giriş yapıyor


Yeni Kaş Otogarı Müdürü Serkan Özkan, otogarın 6 bin m2’lik alana kuruduğunu belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi kuruluşu Ulaşım A.Ş denetim ve sorumluluğunda hizmet veren yeni otogarımız, Kaş ilçemize ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaya başladı. Tesisimizde şu anda 11 kişi çalışmakta olup İşletmenin müdürü olarak yeni bir heyecanla halkımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. 2009 yılından beri sektörün içinde olan, sorunlarını ve taleplerini de en iyi şekilde anlayan biri olarak sektör mensuplarımızla diyalog içinde olarak taleplere çözüm üreteceğiz. Otogara kışın giriş yapan ortalama otobüs sayısı 55 iken, yazın su sayı 100’ü buluyor. Ayrıca yeni otogarımızın Kaş merkeze olan uzaklığından dolayı eski otogarımızı cep otogar olarak kullanacağız. Yolcularımızı servis araçlarımızla geçici bir süre yeni çözüm buluncaya kadar yeni otogarımıza taşıyacağız. Şehir içi otogar arası dolmuş seferleri de hizmete başlandı Şimdiden yeni Otogarımız Kaş ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Yeni Kaş Otogarı’nda 8 acente ofisi bulunuyor. Terminalde ulusal firmalar Kamil Koç, Pamukkale, Metro Turizm, yerel firmalar Batı Antalya, Kumluca Seyahat, Çicek Tur ve Fethiye Seyahat hizmet veriyor. 11 peron ticari taksi ve servis araçları peronları da mevcut. Büfe, kafeterya, restaurant, tuvaletler, bebek bakım odası, mescitler, emanet, bijuteri rent a car, berber ofisleri de mevcut.

 

Yorumlar (5)
Alan bryant 3 yıl önce
web sitenizi güncellemeye ne dersiniz .Temmuz 2021'deydi.son güncelleme Aralık 2019
Alan bryant 3 yıl önce
Pamukkale koçları ile seyahat etmeyi seviyorum.Bu, özellikle Kaş'a yeni gelen ziyaretçileriniz için kötü bir müşteri hizmetidir.Bu büyük sorunu çözmeniz gerekiyor.Bir daha terminalinizi kullanmayacağım.
Alan bryant 3 yıl önce
Kaş'ta inmemize izin verilmeyince yolculuk mahvoldu.Bizi Kaş'a götürecek taksi ya da otobüs yoktu.Otobüs valizlere uygun değil.o yüzden ayaktayız.otobüste havalandırma yok ve daha çok insan alıyor. yol .bu bir kabus
Hilal 2 yıl önce
Dolmuş olanağı sıfır otogara iniyorsunuz dolmuş yok saatlerce bekliyorsunuz yine yok tam bir eziyet … bu otogarı bu dağın başına hangi kafa ile yapmışlar acaba tam bir eziyet insana başka bir şey değil
Erdinç 2 yıl önce
Otobüsten akşam 21:00 de indik, yeni terminal merkeze çok uzak be ne servis, ne minibüs var, mecbur taksi çağırdık, böylesine bir turistik çekim merkezinde böyle yetersizliklerin olması akıl alır gibi değil
banner117
15
açık
banner159