banner69

Yeşil Muş Ovası Bayramı Tourismo ile kutluyor

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv Yeşil Muş Ovası Turizm’in 5 adetlik Tourismo yatırım planının ilk 2 adetini teslim etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 13.06.2018, 16:57 13.06.2018, 17:08 Taşıma Dünyası
Yeşil Muş Ovası Bayramı Tourismo ile kutluyor
HABER: ERKAN YILMAZ

13 Haziran Çarşamba günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan, Bayi Danışmanı Gencay Ekinci, Yeşil Muş Ovası Turizm firma sahibi Feyzullah Özkan, İstanbul Otogarı Müdürü Yılmaz Özkan, Başkaptan Medeni Kızıltan, Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin katıldı. 

Pazarda en çok satışı olan otobüs Tourismo
Törende açıklamalarda bulunan Murat Kızıltan, “Bayram öncesinde son teslimatımız. Bayramda bu araçlar hizmet verecek. İki adet Tourismo hayırlı, uğurlu olsun. Firmanın yatırımı 5 adete tamamlama planı var. Bayiimiz Hasmer Otomotiv’e de bu satış için teşekkür ediyoruz. 2+1 Tourismo araçlar pazarda en çok satışı yapılan otobüs. Yakıt ekonomisi  ve toplam sahip olma maliyeti açısından bakıldığında müşterilerimizden en iyi otobüs olarak geri dönüşler alıyoruz, bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Tekrar bu araçların kazasız, belasız bol kazançlar getirmesini diliyorum. Bu araçları kullandıkça diğer araçlarla arasındaki avantajı göreceklerini düşünüyorum. Filodaki diğer araçların da Yeni Tourismo’ya dönüşeceğini umuyorum. Diğer 3 aracı da Kurban Bayramı öncesinde teslim edebiliriz, Şimdiden tüm sektörümüzün Bayramını da kutluyoruz, yeni sezonun bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.  

Yolculara bayram hediyesi 
Yeşil Muş Ovası Turizm firma sahibi Feyzullah Özkan’da Bayram öncesinde son derece modern teknolojiye sahip, konfor düzeyi yüksek Tourismo araçların filoya katılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Mercedes-Benz Türk ve Hasmer Otomotiv’e Bayram öncesinde bu araçları bize yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Müşterilerimiz bizden ne talep ediyorsa bizde onu yerine getirmeye filomuzu yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu iki Tourismo yolcularımıza Bayram hediyesi olsun” diye konuştu.

Mercedes, yıldız benim için tutku 
Filonun tamamı Mercedes otobüslerden oluştuğunu açıklayan Özkan, “Şu anda 12 adet Mercedes marka otobüs var. Otobüslerin model yaşı da 2013 ve üstü. Hizmet sürecinde hep tercihimiz Mercedes’ten yana oldu. Hiçbir zaman farklı bir yöne gitmedik. Mercedes ve yıldız bir tutku benim için. Babadan kalma bir tutku bu. Diğer 3 aracı da Kurban Bayramı öncesinde filomuza katmak hedefimiz. Sezonda iki yeni hattımızda olacak. Bunlar Ankara ve Antalya” dedi. 

Yeni araçlar fark yaratıyor 
Yeşil Muş Ovası Turizm’in Başkaptanı Medeni Kızıltan da törende yaptığı açıklamada, “Yeni arabalar yolcunun özellikle tercihi oluyor. Özellikle Bayram yoğunluğunda yeni araçlara sahip firmalar fark yaratıyor. Yolcu konfor istiyor. Mercedes araçlarda konfor da en üst düzeyde. Çok güzel tasarlanmış ve güvenliği de üst düzeyde araçlar. Yakıttan ta tasarruf sağlıyor. Yolcumuz için en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Bu arabaların Bayram öncesinde filoda olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. 35 yıldır bu sektörde hizmet veriyorum. Hiç kaza yapmayan ve ceza bir yemeyen bir kaptan olarak iki kez ödül aldık. Ben bu yoğun günlerde meslektaşlarıma Allah kaza bela vermesin. Biz tedbirimizi alalım, takdiri Allaha bırakalım”dedi. 

İş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz 
Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin de teslimatta yaptığı açıklamada; “İş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. Tercihlerinin bizden yana olmasından dolayı da mutluyuz. Bir aile olarak görüşüyoruz. Müşteri bayi ilişkisinden çok, abi kardeş ilişkimiz var. Finansman Mercedes-Benz Finansman oldu. Hem Feyzullah Özkan abimize hem oğulları Harun ve Yavuz Özkan kardeşimize de yeni Tourismo araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz ” dedi.


Bol kazançlar diliyoruz
Mercedes-Benz Türk Bayi Danışmanı Gencay Ekinci de, Yeşil Muş Ovası’na ve bölge halkına yeni Tourismo araçlarımız hayırlı, uğurlu olsun. Şimdiden Hayırlı Bayramlar ve bol kazançlar diliyorum.  Yüksek oranlı doluluklarla bu arabaların çalışmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159