Temsa’dan 9 firmaya 35 Prestij, 7 Safir

banner113

Temsa, Ant Oto İzmir Şubesi ile teslimatlarına hız kesmeden sürdürüyor. Bölge otobüsçüsüne sık sık teslimatlar yapan Ant Oto, 8 firmaya toplam 42 araç satışı gerçekleştirdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 30.06.2014, 15:42 30.06.2014, 16:01 Taşıma Dünyası
 Temsa’dan 9 firmaya 35 Prestij, 7 Safir
Yılın ilk beş ayında 989 otobüs satışı gerçekleştirerek pazarda lider konuma gelen Temsa teslimatlarını sürdürüyor. 

Ayseller Turizm’e 5 Prestij 

Firma sahibi Doğan Aysel, Özay Turizm ve Şengören Turizm ile İZOTAŞ’ta hizmet veren 88 firmanın şehiriçi servis taşımacılığını yaptıklarını söyledi. Prestij araçların sağlamlık ve düşük yakıt tüketimi açısından cazip geldiği için tercih ettiklerini belirten Doğan Aysel, “Yatırım yapmadan önce bir araştırma yaptık. Giderlerimiz arasında en büyük kalemi oluşturduğu için Prestij araç aldık çünkü yakıt tüketiminde avantaj sağladığını gördük. Şu an 30 adetlik filonun 20’si Prestij araçlardan oluşuyor. Bu yıl değil ama gelecek yıl yeni yatırımlarımız olabilir” dedi.  

Prestij araçlar törenle firma sahibi Doğan Aysel’e Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy tarafından teslim edildi.

Ülkü Tur’a 3 Prestij 

Bandırma-Balıkesir arasında yolcu taşımacılığı ve şehiriçi servis taşımacılığı yaptıklarını belirten firma sahibi Ülkü Dikmen, filolarında 148 adet araç olduğunu söyledi. 3 adet Prestij yatırımı yaptıklarını açıklayan Ülkü Dikmen, “148 adetlik filomuzun 62’sini Prestij oluşturuyor. Zaten uzun yıllardır kullanıp, verimliliğinden, çekiş gücünden, konforundan ve düşük yakıt tüketiminden memnun olduğumuz için yeni yatırımda tercihimiz Prestij oldu” dedi. Ülkü Dikmen, yılın sonuna doğru yeni yatırım planları bulunduğunu da kaydetti. 
3 Prestij araç düzenlenen törenle Ülkü Tur firma sahibi Ülkü Dikmen, Derman Dikmen,   Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç tarafından teslim edildi. 

Öz İkizler Turizm’e 2 Safir, 2 Prestij 

Firma sahipleri Özer ve Hüseyin Bür, filolarını Safir ve Prestij araçlarla büyüttü. Filolarında 50 adet araç bulunduğunu belirten Özer Bür, “Haziran ayı içinde 2 Safir ve 2 Prestij yatırımı yaptık. Temsa ürünlerini konfor düzeyi ve işletme avantajlarından dolayı tercih ettik. Önümüzdeki süreçte 5 Prestij yatırımı daha yapmayı hedefliyoruz” dedi.  
Araçlar firma sahibi Özer Bür’e Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Satış ekibinden Şakir Yılmaz tarafından teslim edildi.

Parlayan Yıldız Turizm’e 3 Prestij, 2 Safir 

Öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında 18 yıldır hizmet veren Parlayan Yıldız Turizm’in firma sahibi Süleyman Umak, yeni yatırımla birlikte filolarındaki araç sayısının 22’ye ulaştığını belirterek, “Filomuza ilk kez Safir ve Prestij araçları kattık. Prestij, kendi segmentinde önemli bir atak yaptı. İleri teknoloji ve konfor düzeyi ile düşük yakıt tüketimi Prestij yatırımına yöneltti. Safir araçların da hem işletme sürecinde hem de yolcu memnuniyetinde fark yarattığını gördük. Ant Oto’nun bu işbirliğinde önemli bir katkısı var. Bize hep ilgi gösterdiler. Bundan sonraki dönemde hem Prestij hem Safir yatırımı düşünüyoruz” dedi.
Parlayan Turizm firma sahibi Süleyman Umak’a yeni araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir satış ekibinden Şakir Yılmaz tarafından teslim edildi.

Altın Turizm’e 1 Safir, 3 Prestij 

Firma sahibi Coşkun Altın, yeni yatırımın yanı sıra 4 adette sipariş daha verdiğini belirterek, “Filomuzda 115’i özmal olmak üzere 350 dolayında araç bulunuyor. Okul, personel ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyoruz. 45 aracımız turizm alanında hizmet veriyor. Bu alanda eski ve güvenilir bir firma olmamızın meyvelerini topluyoruz. Sezona iyi başladık ve tüm sezonun bütün camiamıza kazasız, belasız, bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.  Coşkun Altın, talebin yüksek olduğunu ancak tahsilatlarda dönem dönem sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Yıl sonuna doğru yeni yatırımları olabileceğini belirten Altun, Prestij ve Safir yatırım tercihini, “Bir defa yerli malımız, ekonomik oluşu, ikinci elde satışının hızlı ve kolay olması” diye açıkladı. 

Altın Turizm firma sahibi Coşkun Altın ve Mali İşler Müdürü Sedat Ersoy’a araçları Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir ekibinden Şakir Yılmaz yaptı. 

Özbay Turizm’e 7 Prestij 

Firma sahibi Ahmet Balkıran, daha önce de Prestij yatırımı yaptığını ve memnun kaldığını belirterek, “Araçlar gerektiğinden bile sağlam. Kaç yıl Prestij ile çalıştık, onları sattık. Kiralık aradık, bulamadık mecburen yatırım yapmak durumunda kaldık. İyi bir ürün ve çok memnunuz. Ayseller Turizm ve Uludağ Turizm ile birlikte otogardaki firmaların şehiriçi servis taşımacılığını yapıyoruz. Bir yıldır firmaların en önemli maliyet kalemleri arasında yer alan servis taşımacılığını biz üstlenmiş durumdayız.  Bu sistemin içinde 88 firma var, Kamil Koç, Metro ve Pamukkale yok. Aslında yıllardır sektörde söylenegelen ücretsiz şehiriçi servislerinde ortak yapıyı biz İZOTAŞ’ta sağlamış bulunuyoruz. Büyük firmalar da bu ortak servis işine adım atarsa sistem hem işleyecek hem de tüm firmaların servis maliyetleri aşağı çekilecek” dedi. 
Özbay Turizm firma sahibi Ahmet Balkıran’a araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç yaptı. 

Uludağ Turizm’e 8 Prestij 

Uludağ Turizm filosuna Prestij araçlarla büyütmeye devam ediyor. Firma sahibi / ortağı Özdemir ve Özcan Şengörenoğlu, Prestij araçların ekonomikliği ile işletme sürecinde önemli avantajlar sağladığını belirterek, “Prestij araçlarla birlikte giderek artan maliyetlerimizi bir parça olsun aşağıya çekme fırsatı bulduk. Araçların ayrıca konfor düzeyinden yolcularımız, verimliliğinden ve çekiş gücünden şoförlerimiz memnun. Bu nedenle tercihimiz Prestij yönünde oldu” diye konuştu.
Araçlar Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim tarafından firma yetkililerine teslim edildi.

Şengören Turizm’e 4 Prestij 

Firma sahibi Özcan Şengörenoğlu, yeni yatırım yaparken araç konusunda çok titiz bir süreç izlediklerini vurgulayarak, “Araçların bütün özelliklerini biz yatırım yapmadan önce masaya yatırıyoruz. Bize en çok verim sağlayabilecek, maliyetlerimizi aşağıya çekebilecek bir ürün yönünde karar vermeye çalışıyoruz. Yaptığımız incelemelerde kriterlerimize en uygun aracın Prestij olduğunu gördük ve tercihimizi Prestij yönünde kullandık” dedi. 

Araçları firma sahipleri Özdemir Şengörenoğlu - Özcan Şengörenoğlu adına firma yöneticisi Turgut Güler,Turgay Şavol’a Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Ant Oto İzmir Otobüs Satış Müdürü Mehmet Kırkağaç tarafından yapıldı. 

Manisa Seyahat’e 2 Safir 

Filosunda 49 araç bulunan Manisa Seyahat, geçen yıl araçları yenileme kararı almış ve 20’sini Safir ile değiştirmişti. Manisa Seyahat, bu yıl da tercihini Safir’den yana kullandı ve 2 adet Safir aldı. Manisa Seyahat Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Davut Kurt, geçen yıl filolarına kattıkları Safir araçların hem yakıt ekonomisinden hem de konfor düzeyinden memnun kaldıkları için yeni yatırımlarda tercihlerini Safir araçlardan kullandıklarını belirtti. Filodaki araçları yenileme yatırımlarına devam edeceklerini belirten Davut Kurt, yıl sonuna kadar 20 Safir yatırımı daha yapmayı hedeflediklerini açıkladı. 

Manisa Seyahat Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Davut Kurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Levet Zibeller, Turgay Soyçakar, Sami Seme ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim bir arada. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159