Temsa’dan Şeker Turizm’e 2 Maraton

banner113

Turizm taşımacılığı alanında 20 yıldır hizmet veren İstanbul merkezli Şeker Turizm filosuna 2 Temsa Maraton kattı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 26.03.2018, 09:49 26.03.2018, 09:59 Taşıma Dünyası
Temsa’dan Şeker Turizm’e 2 Maraton
İstanbul Otogarı’ndaki Temsa merkezinde 22 Mart Perşembe günü düzenlenen teslimat törenine Şeker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Şeker, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Antoto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk, Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı. Reyhan Şeker, teslimat töreni sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu. 

100 aracın 62’si Temsa 
Personel ve servis taşımacılığı ile sektöre adım attıklarını, bu alandaki hizmetlerini Kartal Tur adı altında yapılandırdıklarını belirten Reyhan Şeker, “20 yıl kadar önce turizm taşımacılığı alanına yönelik firmamız Şeker Turizm’i kurduk. Şu anda servis alanı ve turizm alanında toplam 100 otobüsümüz bulunuyor. Filomuzda 22 Safir, 40 Prestij Temsa markalı araç var” dedi. 

2004’ten bugüne 
İlk Temsa yatırımını 2004 yılında yaptıklarını, sonra da yatırım kararlarını hep Temsa markası yönünde kullandıklarını belirten Şeker, “Temsa tercihimizde en önemli etkenlerini, finansman koşulları, ödeme imkanları, araçları işletme sürecinde yakıt açısından ekonomik olmaları, sorun çıkarmamaları ve satış sonrası hizmet süreçlerinden duyduğumuz memnuniyet olarak sıralayabilirim” dedi. 


Maraton tercihi 
2 Maraton satışının takassız gerçekleştiğine de dikkat çeken Reyhan Şeker, “Büyük otobüs grubunda hep Safir kullandık, ‘bu sefer de Maraton’u deneyelim’ dedik. Uzun yıllardır Temsa müşterisi olduğumuz için, Temsa’ya duyduğumuz güvenle bu yatırımı yaptık. Aralık ayında da 9 Prestij yatırımı daha yapmıştık” dedi. 

14 yıllık işbirliği
Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “2018 yılına hızlı bir teslimat süreci ile girdik. Birçok firmanın bu yıl yatırım tercihinde Maraton aracımız sahip olduğu konfor düzeyi, teknolojik donanımı, bagaj kapasitesi öne çıkıyor.  Şeker Turizm ile işbirliğimizin 14 yıllık bir geçmişi var. Reyhan ağabeyimizi seviyoruz. Her zaman onun yanında olmaya özen gösteriyoruz. O da Temsa tercihi ile hep bizim yanımızda. Giderek yatırım yapmanın zorlaştığı süreçte en iyi yatırım yapan firmalardan birisi Şeker Turizm. Yeni araçlarımız Şeker Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun. Bol kazançlar getirsin” dedi.  

Şeker Turizm’in avantajı 
Antoto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk da, “Antoto olarak Sayın Reyhan Şeker ile 2013 yılından beri çalışıyoruz. Şeker Turizm ve Kartal Tur, Sayın Reyhan Şeker’in sahip olduğu iki firma. Biz bu iki firmaya yönelik işbirliği yapıyoruz. Kartal Tur tarafına midibüs araçlarımızı verirken, Şeker Turizm tarafına büyük otobüs grubumuz hizmet veriyor. Sayın Reyhan Şeker’in diğer taşımacılara göre önemli bir avantajı var. Turizm tarafı kötü gittiğinde araçlarını personel servisi tarafına kaydırıp, verimli şekilde kullanmaya devam edebiliyor. Böylece mevcut araç kapasitesini de koruyabiliyor. Reyhan Şeker, 2013 yılından beri her yıl yatırım yapabilmiş bir kişi. Turizm tarafındaki canlanma ile birlikte yeni Maraton yatırımına gittiler. Geçen iki yıl otobüs yatırımcısının bir kısmı için bekle ve gör dönemi oldu. Filolar da eskidi. 2018, bunun yatırıma döneceği bir yıl olabilir” dedi.

İkinci elde araç azlığı 
İkinci el pazarında araçların az olmasının da sıfır yatırımını tetiklediğine dikkat çeken Efe Selçuk, “Geçen yıllardaki turizm tarafındaki kötü dönem, araçların bu alandan çıkmasını ve ihraç edilmesini sağladı.  Şimdi iyi bir turizm sezonu beklentisi var, ama ikinci elde yeterli araç yok. Sayın Reyhan Şeker, bunu fırsata çevirmek istedi, yeni arabalarla turizm taşımacılığı alanındaki hizmet kalitesini yükseltti. Biz de Antoto olarak Şeker Turizm’in ihtiyacına yönelik bir finansman ve ödeme planları sunduk. Artık her satışın kendi hikayesi var.  Şeker Turizm’e yeni Maraton araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159