banner69

TTDER sezona veda etkinliği

banner113

Turizm Taşımacıları Derneği otobüsçülere, sezona veda yemeği verdi. Etkinlik, TTDER’in yeni otoparkı Yedikule Gazhanesi içinde düzenlendi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 02.10.2017, 09:50 02.10.2017, 09:55 Taşıma Dünyası
TTDER sezona veda etkinliği
27 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikle TTDER Başkanı Sümer Yığcı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüz konuklarını ağırladı. Etkinliğe; TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım,  TOFED Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Musa Çaktır,  Genel Sekreter Mevlüt İlgin, IPRU Başkanı Fatih Tamay ile çok sayıda üretici ve bayi yetkilileri katıldı.  

Otobüsçüler buluştu 

Zorlu geçen sezon sonrasında otobüsçülere bir etkinlik düzenleyerek bir araya geldiklerini belirten TTDER Başkan Yardımcısı, “2013 yılından beri Yenikapı Samatya’da otoparkında otobüsçülere park etme imkanı, yemek yiyebilme ve aktiviteler gerçekleştirme imkanı sunuyorduk. Bu yıl Mayıs ayında otoparkımız Yedikule Gazıhanesi içine taşındı. Burada da otobüsçü dostlarımıza aynı imkanları sunmaya devam ettik. Özellikle turizm taşımacısının park alanı sorununu böylece çözme imkanı bulduk ve yıl içerisinde dostlarımızla birçok kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bu yıl sezonu bütün zorluklarına rağmen geride bırakıyoruz. Şehirlerarası otobüsçü dostlarımız çok yoğun bir sezon geçirdiler. Seyahatlerdeki artışlar onları memnun etse de, maliyetlerdeki yükselişler otobüsçüyü gerçekten çok zorluyor. Turizm taşımacılığı alanında, son birkaç yıldır azalan turist sayısı sıkıntıyı giderek arttırıyor. Önümüzdeki süreçte en büyük beklentimiz turizm alanında hükümetin atacağı adımlar ile tekrar bir yükseliş olması. Bütün bu yaşanan zorluklar içerisinde meslektaşlarımızla hem sezonu değerlendirmek, hem de gelecek yıla yönelik fikirleri paylaşmak adına bir araya geldik, moral depoladık. TTDER’in geleneksel hale gelen bu etkinliklerine önümüzdeki yıl da devam edeceğiz” dedi. ■

















Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159