Turex 7 Tourismo aldı, turizm taşımacılığına girdi

banner113

Personel taşımacılığının önde gelen firmalarından Turex Turizm taşımacılığına adım attı. Turex, Has Otomotiv’den satın aldığı 7 Tourismo 15 RHD ile turizm alanındaki araç sayısını 50’ye çıkardı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 01.07.2014, 17:56 02.07.2014, 11:13 Taşıma Dünyası
Turex 7 Tourismo aldı, turizm taşımacılığına girdi
30 Haziran Pazartesi günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törene Turex Yönetim Kurulu Üyesi Celal KalkanFilo Kiralama ve Taşıtlar Müdürü Tayfun Sonceley, Özgür Kalkan, Tolga Sayın, araç kaptanları, Mercedes-Benz Türk Turizm Taşımacılık Sorumlusu Efe Selçuk, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı. 

Turex, turizm taşımacılığına adım attı 

Teslimat töreni sonrasında Turex Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kalkan yeni otobüs yatırımına yönelik Taşıma Dünyası’na bilgiler verdi. Turizm taşımacılığı alanına adım attıklarını ve hedeflerinin çok büyük olduğunu belirten Celal Kalkan şunları söyledi: Turizm sektörüne giriyoruz. Antalya’da ofis açtık. Bundan sonra hedeflerimiz çok büyük. İncoming yapacağız. Şu an 50 araçlık filoyu tamamladık. Turizmin geleceği çok parlak. Türkiye’nin geleceği turizm o nedenle şu anda, gerçekten bu sene zaten turizm patlama yapacak. Şu anda biz Antalya’da araba yetiştiremiyoruz. Turizmdeki hareketlilik bu seviyede giderse biz birkaç yıl içinde 200 araca ulaşırız.” 

Mercedes her zaman Mercedes’tir

Celal Kalkan, Tourismo tercihlerini ise, “Her zaman Mercedes. Mercedes’tir. Mercedes’i seviyoruz” olarak açıkladı. Filolarındaki araç sayısının toplam olarak 1500 adete ulaştığının bilgisini veren Celal Kalkan, “Bu yıl personel taşımacılığında yakaladığımız seviyeden de memnunuz. Bizim için bu yıl keyifli geçiyor. Ödemelerde bazen sıkıntı olabiliyor ama bunlar da olabilecek şeyler” dedi. 

Plaka tahdidi olmalı 

Servis taşımacılığında eskiden plaka tahdidini bireysel taşımacıların istediğine, şimdi bu talebi firmalarında dile getirdiğine yönelik değerlendirmeye Celal Kalkan’ın açıklaması, “ Evet firmalarda plaka tahdidi olsun istiyor. Böylece hiç olmazsa kalite artsın. Ben daha önce de plaka tahdidini istiyordum zaten. Her önüne gelenin bu işi yapmaması gerekiyor. Mesleğimizin bir kriteri olmalı ve bu kriterleri yerine getirebilenler sektöre adım atmalı diye düşünüyorum. 

Turex bizim için çok önemli

Turex ile gerçekleştirdikleri işbirliklerine yönelik Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül de açıklamalarda bulundu: Yıllardan beri işbirliği içinde olduğumuz bir firma. Özellikle Celal Bey ile dostluğumuz uzun döneme yayılmış durumda. Yapılabilecek en iyi alışverişi mutlaka biz ikimiz kendi aramızda yaparız diye düşünerek bu işbirliğini oluşturduk. Tahmin ediyorum onlar da bu alışverişten mutlu. Bizde yapılacak ne varsa yaptık. Bugünden sonraki yatırımların hepsine de talibiz. Bu bir kerelik iş değil. Bu uzun soluklu bir iş. Turizm zor bir iş. Turizmde araç parkı geniş olmak durumunda.  Bu işbirliği sürecinde Mercedes -Benz Finansman ve takas imkanları kullanıldı.” 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159