banner69

Hayri Baraçlı’ya Sektör Üstün Hizmet Ödülü

banner113

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr.Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi.

banner114
YOLCU TAŞIMA 11.10.2018, 12:45 11.10.2018, 12:58 Taşıma Dünyası
Hayri Baraçlı’ya Sektör Üstün Hizmet Ödülü

9 Ekim’de İTÜ ARI Teknokent'te gerçekleşen etkinlikte İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya “Sektör Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi. Ulaştırma Platformu’nun 4 yıldır düzenlediği ve her sene sadece bir kişiye verilen Sektör Üstün Hizmet Ödülü, 2018 yılı için İBB Genel Sekreteri ve eski İETT Genel Müdürü Dr.Hayri Baraçlı’ya verildi.
Ödülün ardından, İETT Genel Müdürü olduğu dönemden bugüne, kentiçi yolcu taşımacılığı kapsamında, yeni ihale modelinden kaptanların eğitimlerine kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler paylaşan Baraçlı; “Kaptanlar Kulübü ve Ulaştırma Platformu başta olmak üzere, bu ödüle layık gören sektör yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. ” dedi.

TÖHOB Başkanı İsmail Yüksel Hayri Baraçlı ile 12 yıldır birlikte çalışma imkanı bulduklarını belirterek, “ Sayın Baraçlı her zaman sektöre destek olmuştur. Bundan sonra da olacağınıza inanıyoruz” dedi. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül de yaptığı konuşmada, “Sayın Baraçlı ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Sektörün En Prestijli Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

Törende ayrıca; Otokar Servis, Temsa Kentiçi, Hankook Şehirlerarası ve Turizm Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor:




Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü: Can Diyarbakır- Servet Katran, Metro Turizm Ahmet Fidan, Pamukkale Turizm Murat Yıldız




Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar: Aytur-Muhammet Akbaş, Batuhan Duru, Kalyon Servis-Ali Kalyon,



Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar: İETT’den Yaşar Arslan, Ramazan Uslu, Ahmet Demir




Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar: Flex Tur Caner Özcetin, Türkkan Turizm Birol Özgüven, Altur Turizm Selçin Alibaş

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159