Coşkunlar Oto’ya 10 Conecto

banner113

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezinde düzenlenen törenle Coşkunlar Oto’ya 10 Conecto teslim edildi. 4 ayda 50 Conecto satışına ulaşacaklarını belirten Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, yıl sonu hedeflerinin ise 150-200 arasında olduğunu ifade etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 03.04.2017, 12:12 03.04.2017, 12:17 Taşıma Dünyası
Coşkunlar Oto’ya 10 Conecto
30 Mart Perşembe günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Coşkunlar Oto Genel Müdürü Kani Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Coşkun, şirket ortakları Erdoğan Coşkun ve Kenan Coşkun, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Sehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldılar. 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, 2017 yılında yeni Conecto’nun aktif şekilde satışlarına başladıklarını belirterek, “Yeni Conecto aracımızın çok önemli bir filo teslimatı için bir araya geldik. Yeni Conecto aracımızın lansmanını Eylül 2016’da yapmıştık. Geçtiğimiz yıl iletişim ve pazarlama çalışmaları ile geçti. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi aracımızın aktif satış çalışmalarına başladık. Bu satış vesilesiyle Sayın Kani Coşkun, Ersin Coşkun ve Şinasi Coşkun’a markamıza gösterdikleri için teveccüh için şükranlarımızı teşekkür ediyor, bu alımın hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Asıl büyük sorumluluk bundan sonra başlıyor. Bu dostluğumuzun sadece teslimatla değil, satış sonrası süreçte, aracın işletim boyunca süreciğini belirtmek istiyorum. Coşkunlar Oto, sektörün kanaat önderleri arasında yer alıyor. İstanbul’daki tercihler, trendler Anadolu’daki halk otobüsçüler için de belirleyici olabiliyor. Anadolu’da yeni Conecto talebinin artacağını bekliyoruz” dedi.

4 ayda 50 Conecto satışı 

Nisan sonu itibariyle, 50 adetlik Yeni Conecto satış hacmine ulaşacaklarını iddia eden Alper Kurt, “Conecto aracımızla ilgili bazı iddialarımız var. Yakıt tüketimi ve işletme giderleri açısından pazardaki en ekonomik araç, yeni Conecto’dur. Ama burada asıl işi ölçümleyecek ve en doğru geri bildirimi verecek olan sektör duayenlerinden Coşkunlar Oto olacak. Bizim için asıl gösterge onların deneyimleri, bilgi birikimi olacak.  Coşkunlar Oto bu alımı arabanın ilk satış fiyatı inceleme ile yapmadı. Toplam sahip olma maliyeti ile baktılar. Arabanın işletme, servis, yakıt maliyeti sayısal karşılığını rakiplerle kıyaslayarak hepsini hesapladılar. Bu satış görüşmeleri Eylül ayında başladı ve uzun bir değerlendirme sürecinin ardından gerçekleşti. Pazarda ilk satın alma maliyeti odaklı bir tercih var. Aracı kullandığınız sürece size km. başına maliyetinin rakiplerle kıyasının yapılması lazım. Yeni Conecto’muz bu kıyastan galip çıktı. Bu yıl 150-200 adet arasında bir Conecto satış beklentimiz var” dedi.

Bizim için gurur verici 

Mercedes-Benz Türk Sehiriçi Otobüs Kamu Satış Kısım Müdürü Yusuf Adıgüzel,  “Bir tarafta son derece teknolojik bir ürün var. Bir tarafta da uzun vadeli stratejik planlar yapan, kişilikleri ile sektörde önder olan Coşkunlar Oto var. Bugün bir evlilik gerçekleşiyor. Bizim için gurur verici. Otobüsümüzün sektör önderlerinin tercih edildiğini gördüğümüz bir tablo. Umuyoruz devamı da gelecek” diye konuştu.  

Düşük yakıt tüketimi etkili 

Coşkunlar Oto Genel Müdürü Kani Coşkun, Conecto tercihlerinde düşük yakıt tüketiminin çok etken olduğunu vurgulayarak, “Şirket olarak 2,5 yılda bir araçlarımızı yeniliyoruz. Bu sefer tercihimizi yeni Mercedes’ten yana kullandık. Bu alımla araçlarımızın tamamı değişmiş oldu. Bundan sonra da işbirliğimizin süreceğine inanıyoruz. Satış sonrası sürece güveniyoruz” dedi.  

Ücretsiz taşımalar 

Ücretsiz taşımalarla ilgili çok ciddi sorunlar yaşadıklarını belirten Kani Coşkun, “Bürokrasi ya da siyasilerden bir iyileştirme bekliyoruz. Referandum sonrası diye söz verdiler. Bekliyoruz. Halk otobüsünün tanımı ve KDV indirimi beklentimiz var. Yapılacağını söylediler ama olur mu olmaz mı bilmiyoruz. Tüm Türkiye de özel halk otobüsçüler sıkıntılı. Ayda yüzde 20’lere dayanan ücretsiz taşıma oranımız var. Belediyeler ücretsiz taşıma bedellerini düzenli ödemiyor. Ücretsiz taşımalara bir kısıtlama getirilirse biraz rahatlama olur. 

Sigortada tavan fiyat

Trafik sigortalarına getirilecek tavan fiyat uygulaması ile kârlı çıkacak olanın sık kaza yapan olacağını belirten Kani Coşkun, “İyi müşterinin bir kârı olmayacak bana göre. Kötü kullanıcı kârlı çıkacak” dedi. ■





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159