Halk Otobüsçüleri ve Yetkili Servisler biraraya geldi

banner113

Halk otobüsçüleri kurluşlarından ÖZULAŞ, hizmet kalitesini artırmak için yetkili servisler ile toplantı yaptı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 19.08.2015, 14:36 19.08.2015, 14:47 Taşıma Dünyası
Halk Otobüsçüleri ve  Yetkili Servisler biraraya geldi
Özulaş A.Ş. üretici otobüs firmalarının İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren bütün yetkili servislerini Dudullu İmes Ağababa tesislerinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, toplantının gündemi ile ilgili bilgi verdiği toplantıda ,’’Toplu ulaşımda hizmet kalitesini artırmak’’ maksadı ile ilk defa yetkili servisler ile toplantı düzenlediklerini belirterek, İETT tarafından uygulamaya konulan “Özel Taşımacılık Sistemi” ve ‘’Araç yönetim sistemi’’ ile ilgili konular hakkında bilgi verdi.

Bu sistemin ilk olduğunu belirten Başkan Ovacık, işletmeciler ile yetkili servislerin menfaatine olacak bu uygulamanın yenilikler getirdiğini ve hizmet kalitesini daha da artıracağını söyledi.
Teknik ayrıntılar konusunda bilgi veren Özulaş A.Ş Bilgi işlem ve İşletme sorumlusu Hasan Kaplan, verilen formların doldurulması gerektiğini ve devamlı iletişim halinde olarak, araçların bakımlarını periyodik takipler ile İETT’ye sürekli bilgi verileceğini söyledi.

Toplantıya, Akyüzler otomotiv, Halkçılar Otomotiv, Üçler MAN Otomotiv, Ortaklar Otomotiv, 4 K Otomotiv, HAS-Kalem Otomotiv, Erman Otomotiv, Turab Otomotiv, Gürhal Otomotiv yetkili servis temsilcileri katıldı.

Toplantı gündemi ile ilgili değerlendirme yapan katılımcılar, ilk defa yapılan toplantı ile ilgili Özulaş A.Ş. yönetimine teşekkürlerini sunarak, yeni uygulamada yaşanan ve yaşanacak eksiklik, sıkıntı ve sorunları da ifade ederek, görüş ve düşünceleri paylaştılar.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159