Konya’da sağlık personelinin ulaşımı otobüslerle sağlanıyor

banner113

Konya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmaya başladığı ilk günden itibaren Konya’daki sağlık çalışanlarının ulaşımını otobüslerle sağlıyor. Büyükşehir, 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında da sağlık çalışanlarının hastanelere ve hastanelerden kalacakları yerlere ulaşımını sağlamayı sürdürecek.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 30.04.2020, 13:20 30.04.2020, 13:23 Taşıma Dünyası
Konya’da sağlık personelinin ulaşımı otobüslerle sağlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle alınan sokağa çıkma kısıtlamasında özel ve kamu hastanelerinde çalışan sağlık personelinin ulaşımını sağlamaya devam edecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, koronavirüs ile mücadele konusunda canla başla mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren sağlık çalışanlarının ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için her türlü önlemi aldıklarını hatırlattı.



Sokağa çıkma kısıtlamasının ilk uygulandığı günden itibaren de kısıtlamanın olduğu günlerde sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için ulaşım hizmetini sürdürdüklerini belirten Başkan Altay, “Koronavirüse karşı tedbirler doğrultusunda 1 Mayıs Cuma günü ile birlikte 3 günlük sokağa kısıtlaması daha uygulanacak. Bu süreçte de hem kamu hem de özel hastanelerde çalışan sağlık çalışanlarımızın ulaşımını yine sorunsuz şekilde sürdüreceğiz. Bizler için canlarına ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza ne yapsak azdır. Bu süreci onların azmi ve hemşehrilerimizin kararlığıyla inşallah en kısa zamanda atlatacağız” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159