Saray-Kapaklı-Çerkezköy-Çorlu seferleri başladı

banner113

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ'ın tüm ilçelerine başlatılacak olan otobüs seferlerinde Saray- Kapaklı Çerkezköy ve Çorlu hattında yolcu taşımacılığına start verildi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 24.02.2020, 15:26 24.02.2020, 15:30 Taşıma Dünyası
Saray-Kapaklı-Çerkezköy-Çorlu seferleri başladı

Basın yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber sabahın erken saatlerinde Saray Otogarına giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak otobüste inceleme yaptı ve Tekpark yetkililerinden bilgi aldı.









Saray ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu'nun da eşlik ettiği programda İlk yolcuları ve ilk otobüsü el sallayarak uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Son model konforlu otobüslerimiz sayesinde Çorlu havaalanına inecek uçak yolcuları da Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'a taşınacak. Otobüslerimiz ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tek saatlerde Saray ve Çorlu'dan karşılıklı olarak kalkacak otobüslerde fiyat öğrenci 3 lira tam bilet 6 lira olarak belirlendi.



Selaymanpaşa ilçesi taşımacılığı TEKPARK yapacak


Süleymanpaşa ilçesindeki toplu taşımacılık hizmetini 3 Mart 2020 tarihinden itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde kullanılan TE-TAŞ A.Ş.'ye ait kartlar geçersiz olacak.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım A.Ş'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "3 Mart 2020 tarihinden itibaren Süleymanpaşa ilçemizde toplu taşımacılık hizmeti, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketimiz tarafından yapılacak olup, 2 Mart 2020 tarih ve mesai saati sonu itibariyle TE-TAŞ A.Ş.'ye ait kartlar geçersiz olacaktır. Vatandaşlarımızın belirli bir süre nakit ile toplu taşımacılık hizmetimizden faydalanması mümkün olacaktır. Ayrıca, vatandaşlarımızın kart sahibi olması için Süleymanpaşa ilçe terminalinde bulunan TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketi ofisimizde toplu taşımacılığa ait kart hizmeti verilmektedir," denildi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159